News

Dispecerul de la 112 care i-a spus să se culce unui bărbat ucis la câteva minute după apel n-a fost sancționat nici acum!

01.08.2019 | 17:10
Dispecerul de la 112 care ia spus sa se culce unui barbat ucis la cateva minute dupa apel na fost sanctionat nici acum

Dispecerul de la 112 care l-a trimis la culcare pe un bărbat care a sunat disperat după ajutor, înainte de a fi ucis, încă nu a fost sancționat, deși au trecut deja opt luni de la incident. În timp ce familia victimei se pregătește pentru parastasul de 9 luni, dispecerul se bucură încă de libertate.

Dispecerul care a trimis la somn un om care după aceea a fost decapitat nu a fost sancționat

În noaptea de 30 spre 31 ianuarie, un bărbat a fost ucis în Timiș de un bărbat înarmat cu o drujbă, care i-a pătruns în casă. Victima a sunat la 112 pentru a cere ajutor autorătăților, spunându-i dispecerului că cineva încearcă să intre peste el în casă și că aude zgomot de drujbă.

Dispecerul care a preluat apelul de la 112 i-a transmis omului speriat de moarte că, cel mai probabil, un vecin încearcă să taie lemne, așa că nu are motive să se sperie. Mai mult, operatorul i-a spus bărbatului să stea liniștit și să meargă la culcare, informează Tion.ro.

Dispecerul care a trimis la somn un om care după aceea a fost decapitat nu a fost sancționat
Dispecerul care a trimis la somn un om care după aceea a fost decapitat nu a fost sancționat

Cel care a sunat la 112 a fost decapitat cu drujba

Șapte minute mai târziu a venit un nou apel la 112 de la un vecin al victimei, care a anunțat că bărbatul a fost găsit decapitat cu drujba! Criminalul a fost prins pe stradă, în Sândrei. În data de 21 febuarie, IPJ Timiș a început cercetarea polițistului de la dispecerat, fiind sesizat și Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara, pentru săvârșirea infracțiunii de neglijență în serviciu. Ancheta în cazul polițistului a fost suspendată de IPJ Timiş, la atâtea luni după îngrozitoarea crimă, potrivit Tion.ro.