Fotbal intern

Disperat să-şi transfere fiul la Steaua. Cum atacă impresarul!

STEAUA. Daniel Ivan, tatăl lui Andrei Ivan, e supărat pe Sorin Paraschiv deoarece consideră că fiul său a ratat mai multe transferuri din cauza fostului fotbalist al roş-albaştrilor...
05.07.2016 | 23:59
Disperat sasi transfere fiul la Steaua Cum ataca impresarul

STEAUA. Daniel Ivan, tatăl lui Andrei Ivan, e supărat pe Sorin Paraschiv deoarece consideră că fiul său a ratat mai multe transferuri din cauza fostului fotbalist al roş-albaştrilor

STEAUA. În luna decembrie a anului trecut, Gigi Becali era gata să dea aproximativ 2 milioane de euro pentru pentru transferul lui Andrei Ivan de la CS U Craiova la Steaua. Însă s-a lovit de refuzul tatălui tînărului jucător, deşi cu omologul său din Bănie, Mihai Rotaru ajunsese la un acord.

“Din cauza lui Paraschiv nu am semnat cu Steaua!”

STEAUA. Însă, după ce Andrei Ivan a refuzat să semneze cu Steaua, deoarece Sorin Paraschiv i-a garantat tatălui său că îi va găsi un alt contract în străinătate, în cele din urmă Daniel Ivan este decis cu orice preţ să îi găsească cu ajutorul tuturor relaţiilor sale o nouă echipă atacantului oltenilor. “Nu se poate aşa ceva! Băiatul meu a avut un tren foarte bun în iarnă, dar l-a pierdut. Sorin Paraschiv nu i-a găsit nici pînă acum echipă, a pierdut şi turneul final, dar nici l-a Steaua nu a ajuns. Dacă Gigi Becali îl mai doreşte la Steaua, atunci de această dată nu o să mai stau pe gînduri”, s-a plîns apropiaţilor tatăl lui Andrei Ivan.

A încercat să îi găsească echipă cu omul lui Istrati

STEAUA. Însă, Daniel Ivan nu a mai stat în această vară prea mult pe gînduri şi a încercat prin toate căile să îi găsească o altă echipă fiului său. Surse din anturajul fotbalistului de la CS U Craiova ne-au dezvăluit că Ivan senior s-a împrietenit cu un apropiat al lui Leonid Istrati, impresarul lui Arlauskis, şi speră să reuşească prin filiera respectivă o eventuală mutare. Contactat de către FANATIK,RO, Sorin Paraschiv ne-a mărturisit că este la curent cu povestea plecării în Spania a tatălui lui Ivan acolo unde s-a încercat perfectarea unui transfer. În plus, la meciurile oltenilor din   play-out chiar şi impresarii Bogdan Mara şi Marius Bilaşco au fost văzuţi destul de des.

Sînt la curent cu toate acţiunile din ultimul timp ale domnului Ivan. Ştiu că a fost plecat în Spania cu un anume Mincu, care este un colaborator de al lui Istrati. Ştiu că au fost chiar şi acasă la Costel Gâlcă şi au vorbit de Andrei, însă nu mă interesează. Ştiu că îşi doreşte ca fiul său să prindă un angajament foarte bun la o altă echipă, dar acesta nu vine bătînd din palme. Însă eu am un contract prea beton făcut pentru reprezentarea lui Andrei Ivan. Am în acte incluse foarte multe clauze, s-a rezumat să afirme Sorin Paraschiv.