News

Divorţ imediat după nuntă. “N-am recunoscut-o fără machiaj. Am crezut că mi-a intrat un hoţ în casă”

Un mire algerian a divorţat de mireasă în dimineaţa imediat următoare nunţii, acuzând-o de înşelăciune în privinţa aspectului fizic. Bărbatul a dat-o în judecată pentru că nu arăta la...
04.08.2015 | 13:45
Divort imediat dupa nunta Nam recunoscuto fara machiaj Am crezut ca mia intrat un hot in casa

Un mire algerian a divorţat de mireasă în dimineaţa imediat următoare nunţii, acuzând-o de înşelăciune în privinţa aspectului fizic. Bărbatul a dat-o în judecată pentru că nu arăta la fel de frumos ca înainte de nuntă.

Mirele, care pretinde 20.000 dolari daune morale, a declarat instanţei că a fost şocat când s-a trezit de dimineaţă şi şi-a văzut soţia atât de diferită, încât i-a fost imposibil s-o recunoască.. Mirele a jurat în instanţă că şi-a confundat nevasta cu un hoţ care a venit să fure din apartament.

FOTO de ULTIMA ORĂ! Gabriel Cotabiţă a ajuns DE URGENŢĂ la spital! Ce se întîmplă ACUM cu artistul!! 

“I-am spus judecătorului că nu am putut să-mi recunosc soţia după ce s-a spălat de machiaj. M-a înşelat, pus şi simplu. Şi-a umplut faţa cu machiaj înainte căsătorie, n-am văzut-o niciodată fără. Arăta foarte frumos, atractivă, înainte de căsătorie, dar când m-am trezit de dimineaţa am avut un şoc şi chiar am vrut să sun la poliţie.”

O VEDETA de la noi si-a prins NEVASTA in pat cu AMANTUL!!! A TURBAT de furie si L-A RUPT CU BATAIA!!!

“Nu era în pat lângă mine, am presupus că e la duş. M-am dus în bucătărie şi am dat peste o femeie care-mi cotrobăia în dulap. Am strigat la ea şi când s-a uitat la mine, n-am recunoscut-o. M-am speriat, credeam că-i vreun hoţ”, a declarat bărbatul în instanţă.

Mirele cere 20.000 de dolari pentru toată suferinţa sa psihologică.

Sursă: www.mariustucă.ro

Tags: