News

Cursele ilegale fac VICTIME! Şoferii OK, pasagerii NU!

Poliţiştii de la Rutieră cercetează împrejurările în care s-a produs accidentul, existând suspiciunea că şoferii ar fi participat la curse ilegale de maşini, scrie Cuget Liber, preluaţi de...
08.06.2014 | 09:44
Cursele ilegale fac VICTIME Soferii OK pasagerii NU

Poliţiştii de la Rutieră cercetează împrejurările în care s-a produs accidentul, existând suspiciunea că şoferii ar fi participat la curse ilegale de maşini, scrie Cuget Liber, preluaţi de RomâniaTV.net.

Un accident rutier grav a avut loc noaptea trecută în Constanţa, pe strada Interioară nr. 3. Şoferul unui autoturism a vrut să întoarcă fără să se asigure şi a fost lovit în plin de un alt autovehicul, care venea din sens opus.

Toţi cei patru tineri din autoturismul Opel cu numere de Bulgaria erau din Techirghiol. Pasagerii din spate, o fată de 14 ani şi un băiat de 17 ani erau deja inconştienţi atunci când medicii le-au acordat primul ajutor. Însă rănile grave le-au adus moartea.

Ce spune Poliţia Rutieră

În data de 06.06.2014, în jurul orelor 23.10, Maftei Dragăş, bărbat, de 26 de ani, din Techirghiol, a condus un Opel înmatriculat în Bulgaria pe str. Interioară 3, din Mun. Constanţa, dinspre str. Nicolae Filimon către SC V.M.B. Lux SRL, şi ajungând în dreptul S.C. ENB SRL, execută viraj la stânga fără să se asigure moment în care a intrat în coliziune cu un Seat, condus de Niculescu Bogdan, bărbat, de 21 de ani, din Constanta , care circula dinspre “SC V.M.B. Lux SRL” spre str. Nicolae Filimon.

Din impact primul autoturism a fost proiectat către dreapta, în parcare unde a intrat în coliziune cu un Volkswagen Golf parcat. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală uşoară a celor doi cond. auto şi a lui Baisa Erfin, bărbat , de 19 ani, din Techirghiol, şi vătămarea corporală gravă a numiţilor A. Bogdan Ilie, bărbat, de 17 ani, din Techirghiol, P. Maria Alexandra, sex feminin, de 14ani, din Techirghiol . Ulterior, din cauza rănilor grave cei doi minori au decedat la spital.

SURSA: ROM NIATV.NET