News

Doi frați din România au murit într-un accident bizar petrecut în Italia

12.05.2019 | 15:31
Doi frati din Romania au murit intrun accident bizar petrecut in Italia

Doi frați de origine română au sfârșit tragic sâmbătă seara, în urma unui accident extrem de ciudat, petrecut în localitatea italiană Brescia. Cei doi se aflau la pescuit, când au căzut victime unei furtuni teribile, izbucnite parcă din senin.

Tragedie în Italia. Doi frați au fost victimele unui accident bizar

Totul s-a petrecut fulgerător, în jurul orei 19:00. Cei doi frați români, în vârstă de 42, respectiv 48 de ani, pescuiau la rând, în momentul în care s-a declanșat furtuna. Imediat, au căutat adăpost sub niște copaci din apropiere, însă decizia s-a dovedit a fi fatală.

Unul dintre copacii respectivi nu a mai făcut față vântului puternic, prăbușindu-se peste cei doi frați. În urma impactului, unul dintre bărbați a fost lovit în zona capului și aruncat în apă, în vreme ce fratele său a rămas prins sub copac.  În ciuda tuturor eforturilor pentru a le salva viața, echipajul medical ajuns la fața locului s-a văzut nevoit să constate decesul românilor. Cei doi erau stabiliți în Italia de mai mulți ani.

Echipajele medicale nu au mai putut face nimic. Cei doi români au murit pe loc. Sursa foto:stirileprotv.ro
Echipajele medicale nu au mai putut face nimic. Cei doi români au murit pe loc. Sursa foto:stirileprotv.ro

Ce-l de-al treilea român a scăpat cu viață

Alături de aceștia se afla și un al treilea român, care din fericire a scăpat ca prin minune. De altfel, el este cel care a alertat autoritățile. În scurt timp, la fața locului au intervenit mai multe echipaje de pompieri, carabinieri și medici.

Din păcate, trupurile neînsuflețite ale celor doi frați de origine română au fost scoase din apă cu mare dificultate. Bărbatul care a sunat la 112 a fost transportat la spital, acuzând o stare de șoc. În momentul de față, se află în afara oricărui pericol.

Nu este singurul caz de acest gen petrecut în italia. Recent, un bărbat român a fost găsit fără suflare în camera sa de hotel. Este vorba despre un tânăr de 26 de ani, student în orașul Anzio. Acesta ar fi trebuit să plece din hotel încă de miercuri, iar când proprietarul a văzut că nu vine pentru a-i preda cheia, a devenit suspicios.

După ce a bătut de câteva ori la ușa camerei, fără răspuns,bărbatul s-a hotărât să alerteze autoritățile. La scurt timp, pompierii au intervenit și l-au descoperit pe român zăcând fără suflare în pat. Pentru moment nu sunt cunoscute cauzele exact care au provocat decesul, însă anchetatorii iau în calcul și varianta unei supradoze.