Fotbal intern

Doi jucători de la CFR Cluj primesc vești proaste de la șefi înainte derby-ului cu FCSB. Ce se întâmplă cu Ioniță și Costache

22.12.2018 | 10:06
Doi jucatori de la CFR Cluj primesc vesti proaste de la sefi inainte derbyului cu FCSB Ce se intampla cu Ionita si Costache

FCSB – CFR Cluj este meciul care închide anul 2018 în Liga 1 Betano. Confruntarea se joacă sâmbătă seara, de la ora 20:00, și poate fi urmărită în format liveTEXT cu statistici avansate pe FANATIK.RO.

Alexandru Ioniță și Valentin Costache, doi dintre fotbaliștii pe care CFR Cluj a cheltuit sume neașteptat de mari, nu par să se fi adaptat nici acum la standardele campioanei României. Mai mult, Daniel Stancu lasă să se înțeleagă faptul că niciunul dintre ei nu va deveni titular în viitorul apropiat, preferându-se continuitatea.

Ce se întâmplă cu Ioniță și Costache

“Îşi doresc foarte mult să joace. Sunt jucători aparte, pentru că s-au cheltuit nişte bani pentru a fi aduşi, se pregătesc bine, dar le va veni rândul. Vor intra în primul ”11” şi vor fi de bază. Îşi aduc aportul la rezultatele pe care le vom avea şi contează foarte mult atmosfera.

Omrani e şi el foarte valoros. Într-un alt sistem, cred că se integra mai bine, iar el este un fotbalist care oferă pase de gol la noi. Ţucudean este cel mai bun atacant al campionatului” a spus Daniel Stanciu la ProSport LIVE.

Valentin Costache nu a prins prea multe minute in tricoul CFR-ului
Valentin Costache nu a prins prea multe minute in tricoul CFR-ului

Alexandru Ioniță a declarat în mod public că este nemulțumit de faptul că nu a primit mai multe șanse din partea lui Toni Conceciao, dar, în acealși timp, a recunoscut că o parte din vină o poartă și el. Ioniță a intrat în 15 partide pe parcursul acestui sezon, marcând un gol și oferind un assist. Costache a fost pe teren în doar șapte partide, fără a avea vreo realizare semnificativă.

CFR Cluj este lider în Liga 1 Betano și are nevoie de un punct în disputa cu FCSB ca să ierneze pe primul loc. Ultimele cinci confruntări directe dintre cele două echipe s-au terminat cu același scor: 1-1.