Fotbal international

Transferul lui Dorin Rotariu în Portugalia e sub semnul întrebării! Atacantul a refuzat oferta

28.01.2019 | 08:00
Transferul lui Dorin Rotariu in Portugalia e sub semnul intrebarii Atacantul a refuzat oferta

Dorin Rotariu nu mai este dorit de AZ Alkmaar, iar atacantul român în vârstă de 23 de ani e dorit în Portugalia, la Feirense, acolo unde ar trebui să aibă mai multe șanse de să joace.


UPDATE, 28 ianuarie, ora 08.00. FANATIK.RO a aflat că transferul lui Dorin Rotariu la Feirense a picat, chiar dacă echipa din Portugalia i-a oferit un salariu la fel ca cel de la AZ Alkmaar. Deși cluburile au ajuns la un acord, atacantul român a luat decizia de a refuza oferta, dorind să aștepte o altă propunere în această iarnă.


Impresarul jucătorului care se află sub contract cu Brugge, Dragoș Boboc, susține că negocierile pentru ca fotbalistul să fie cedat sub formă de împrumut la gruparea din Portugalia sunt avansate Inițial, Dorin Rotariu ar urma să ajungă la Feirense sub formă de împrumut, dar echipa din Portugalia ar putea să activeze o clauză de cumpărare dacă atacantul care în trecut a jucat și pentru Dinamo București va da randament. Dorin Rotariu își dorește să plece de la AZ Alkmaar pentru a avea cât mai multe meciuri în picioare înainte de preliminariile pentru EURO 2020.

Dorin Rotariu, șanse mari să se transfere la CD Feirense

“Încerc să îl ajut pe Dorin. Este o ofertă din Portugalia. Ieri m-am întors de la el, am discutat despre asta. Ar fi o ofertă de împrumut, cu opțiune de cumpărare. Deocamdată trebuie să ajungă la un consens cluburile. Trebuie să își dorească asta și AZ Alkmaar, dar și Brugge, și echipa din Portugalia. Olandezii vor să renunțe la el, deci nu ar întâmpina probleme din partea aceasta. Au stagnat puțin lucrurile, dar cred că se va face în zilele următoare. Nu e vorba de Benfica, Sporting sau Porto. A jucat la AZ destul de puțin. Are nevoie să meargă la un club mai mic pentru revenirea la națională. Acesta este și interesul nostru” , a spus Dragoș Boboc, conform  Prosport.

Dorin Rotariu în momentul în care a fost prezentat la AZ Alkmaar

Dorin Rotariu s-a aflat și pe lista de transferuri a FCSB-ului, dar acesta nu a dorit să revină în Liga 1 Betano. Feirense, echipa care dorește să îl transfere pe Dorin Rotariu, se află pe locul 17 în clasament, cu 14 puncte, după 18 meciuri jucate în sezonul 2018 – 2019. Gruparea din Portuglia are două victorii, opt remize și 8 înfrângeri.

  • 1.000.000 de euro este cota lui Dorin Rotariu, conform transfermarkt.com