Fotbal intern

Dinamo și Craiova se luptă pentru Rotariu, după ce a ratat transferul în Germania

Dinamo și Craiova se luptă pentru Rotariu, după ce a ratat transferul în Germania
Dorin Rotariu, aproape de un transfer la Dinamo

Dorin Rotariu se află într-o situație dificilă la Club Brugge. Formație belgiană vrea să scape de internaționalul român, pe care l-a împrumutat la AZ Alkmaar. Nici la olandezi nu a prins prea bine mijlocașul român, așa că formația belgiană s-a reorientat și a încercat să îl trimită în liga a doua din Germania, la Arminia Bielefeld. Cum transferul în 2.Bundesliga nu s-a mai efectuat, FANATIK a aflat acum că Dorin Rotariu se află din nou în atenția celor de la Dinamo București.

Transferul lui Dorin Rotariu la Arminia Bielefeld a picat din cauza problemelor pe care le-ar fi avut la vizita medicală. „Din cauza anomaliilor apărute la vizita medicală nu va mai exista un transfer în această iarnă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Arminiei. Oficialii nemților au fost contraziși de impresarul Dragoș Boboc, cel care a declarat că totul a fost o manevră a celor de la Bielefeld să mai scadă din suma de transfer pe care Brugge a cerut-o pentru internaționalul român.

Dorin Rotariu, dorit la Dinamo. L-a vrut și Gigi Becali

Cum Dorin Rotariu nu este dorit nici de Brugge, internaționalul român ar putea să se întoarcă în România. Asta pentru că sursele FANATIK spun că cei de la Dinamo ar fi interesați să îl aducă împrumut pe Rotariu până în vară. De asemenea, Telekom Sport Tv a anunțat și interesul Craiovei pentru fotbalistul român. Rotariu a fost vândut de Dinamo cu 2,2 milioane de euro la mijlocul sezonului 2016/2017. Cu toate acestea, jucătorul nu a reușit să se impună la clubul belgian, fiind împrumutat la Royal Mouscron sau la AZ Alkmaar.

La echipa olandeză a jucat doar 10 meciuri, reușind și un gol în Cupa Olandei. Înainte să ajungă la Alkmaar, Dorin Rotariu a fost dorit și de FCSB. „MM se va interesa de condiţiile în care l-am putea lua. Eu aveam impresia că nu m-aş putea atinge de Rotariu, dar dacă Bruges vrea să-l vândă, sunt interesat! E fotbalist adevărat!”, spunea în vară patronul FCSB, Gigi Becali.

  • 1 milion de euro este cota lui Dorin Rotariu, potrivit transfermarkt.de
  • 5 meciuri și un gol marcat a adunat Dorin Rotariu la AZ Alkmaar
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri