Fotbal intern

Munteanu, la tribunal! Yesilova pleacă la Beşiktaş!

Dorinel Munteanu a început bine campionatul în Rusia, după ce a colectat cinci puncte în primele trei etape alături de Kuban Krasnodar. Numai că antrenorul român are mari probleme în aceste...
29.07.2013 | 15:08
Munteanu la tribunal Yesilova pleaca la Besiktas
ADVERTISEMENT

Dorinel Munteanu a început bine campionatul în Rusia, după ce a colectat cinci puncte în primele trei etape alături de Kuban Krasnodar. Numai că antrenorul român are mari probleme în aceste zile. “Avocaţii noştri se vor întîlni cu cei ai Kubanului şi cu reprezentanţii Ligii. Să vedem ce se va întâmpla în continuare. De ce nu renunţăm la antrenorul român şi să-l lăsăm la Kuban? Din principiu. La urma urmei, el a scuipat pe tot: pe echipă, pe fani şi pe conducerea regiunii. A promis că o să rămână şi o să lucreze pentru binele echipei. Ca s-o spun mai lejer, urît comportament”, a declarat Vladimir Bibikov, managerul general al Mordoviei Saransk, conform Sport Express.

Cuvintele dure au însă un substrat foarte delicat. Astfel, nici Dorinel Munteanu şi nici ceilalţi membri ai staf-ului tehnic, Yuksel Yesilova, Gică Mihali şi Cătălin Ciorman, nu au semnat momentan cu echipa din Krasnodar, din cauza litigiului în care se află cu Mordovia Saransk. Mîine după-amiază, reprezentanţii celor două cluburi se vor întîlni la tribunalul din Moscova, înfăţişare la care va fi prezent şi tehnicianul român. În cazul în care părţile nu se vor înţelege, iar staff-ul nu va primi dezlegare să plece liber de contract, lucrurile se vor complica pentru aceştia, care, cel mai probabil, nu vor mai avea dreptul să o pregătească pe Kuban.

ADVERTISEMENT

Din cauza situaţiei, unul dintre oamenii lui Dorinel, secundul Yuksel Yesilova, s-a decis să plece definitiv din Rusia. Turcul este foarte aproape să bată palma cu Beşiktaş Istanbul, echipă care s-a interesat de serviciile sale şi în urmă cu o lună, cînd pe banca “Vulturilor negri” a fost instalat Slaven Bilici. Croatul şi-a manifestat imperios dorinţa ca Yesilova să fie cooptat în staff, iar în acest moment lucrurile par că se vor rezolva din moment ce Yuksel a primit acceptul din partea oficialilor Mordaviei să primească dezlegare dacă va pleca la o echipă din România sau Turcia.