Fotbal intern

Dorinel Munteanu, dezamăgit de prestaţia lui CFR cu Malmo: „Mult sub aşteptări”

25.07.2018 | 17:08
Dorinel Munteanu dezamagit de prestatia lui CFR cu Malmo Mult sub asteptari
ADVERTISEMENT

Dorinel Munteanu s-a arătat extrem de dezamăgit de prestaţia lui CFR Cluj cu Malmo, în turul secund din preliminariile Ligii Campionilor, în partida pierdută pe teren propriu cu 0-1.

“A făcut o partidă foarte slabă, sub așteptările noastre, celor care își doresc să revenim cu o echipă în grupele UCL, dar ceea ce a arătat e mult sub așteptări. În fotbal se întâmplă multe minuni, dar acestea sunt bazate pe joc. Din păcate, CFR, în ultimele două jocuri, nu a arătat. Au jucat, dar nu au confirmat titlul de campioană. Trebuia să fie în formă foarte bună pentru că își doresc să revină după patru ani în elita fotbalului european”, a declarat Munteanu, la un post de televiziune.

ADVERTISEMENT

Dorinel Munteanu, dezamăgit de prestaţia lui CFR cu Malmo

Munteanu a vorbit şi despre principalii vinovaţi după înfrângerea din Gruia, comentând şi eroarea mare comisă de portarul lui CFR Cluj:“Arlauskis e un portar foarte bun când e pus sub presiune, când respectă niște reguli. Mai mult, jocul slab a fost în zona fundașilor centrali, unde este inexplicabil ce spațiu a avut între ei atacantul de la Malmo”, a mai spus fostul jucător şi antrenor al lui CFR Cluj.

Dorinel Munteanu nu mai are mari speranţe înaintea returului din Suedia, de miercurea viitoare, şi crede că plecarea lui Dan Petrescu a făcut rău campioanei României. “Mai așteptăm returul, dar nu cred că se va schimba prea mult. Eu cred că această echipă a fost setată după un stil, după un program, după mai mulți factori în care au avut succes cu Dan Petrescu. Acum se vede o relaxare la nivelul jucătorilor, vestiarului, nu mai e tensiune, nu mai e teamă. Ei trebuiau să fie foarte concentrați și asta lipsește”, a mai spus Dorinel Munteanu.

ADVERTISEMENT