Ponturi pariuri

Două pariuri de cotă 10,00 fiecare: Argentina căștigă CM și Messi devine golgheter

08.06.2018 | 12:52
Doua pariuri de cota 1000 fiecare Argentina castiga CM si Messi devine golgheter

Argentina este în prim-plan la turneul final din Rusia, mai ales prin prisma vedetei sale, Leo Messi. Acesta a marcat în acest sezon 46 de goluri pentru echipa sa de club, Barcelona, cu care a căștigat în Spania atât campionatul, cât și cupa. “La ediția din 2014, Messi a fost cel mai bun jucător al finalei, deși Argentina a ratat trofeul. Ajuns la deplină maturitate fotbalistică, Messi poate să își pună amprenta și pe acest turneu final. Are toate calitățile individuale și face parte dintr-un grup puternic care îi oferă suport în orice moment al jocului”, explică Ilie Dumitrescu, Ambasador al agenției de pariuri online Unibet.

Messi, care a marcat 4 goluri în 7 jocuri la CM 2014, are cotă 10,00 în acest moment pentru a deveni golgheterul competiției din această vară. Cu echipa sa națională, Messi are în palmares 124 de jocuri în care a punctat de 64 de ori. Astfel, toate premizele par a fi în avantajul unui astfel de pariu pe posibilitatea ca starul Barcelonei să străluceasca și în Rusia.

Cotă 10,00 pentru Messi golgheter la Campionatul Mondial
Cotă 10,00 pentru Messi golgheter la Campionatul Mondial

Strălucire poate avea însă întreaga echipă a Argentinei: “Sud-americanii au un lot puternic, însa Jorke Sanpauli a luat o decizie surprinzătoare după ce l-a lăsat acasă pe Icardi, golgheterul din Serie A. Dacă vor reuși să atingă maximul de concentrare la acest turneu final, “pumele” pot scrie din nou istorie. Vă reamintesc: Argentina a jucat Marea Finală în 2014, când a pierdut în fața Germaniei cu 0 la 1″, mai spune Ilie Dumitrescu.

Argentina a cucerit 2 campionate mondiale, în 1978 și 1986, iar la cea mai recentă ediție a jucat finala. Mai trebuie spus că Argentina a ocupat locul 3 în preliminarii (CONMEBOL). Pariul “Argentina căștiga CM” are cotă 10,00 pe unibet.ro.

Cotă 10,00 pentru Argentina câștigă Campionatul Mondial
Cotă 10,00 pentru Argentina câștigă Campionatul Mondial

O altă variantă interesantă la capitolul “golgheter” este Robert Lewandowski. Forma sa este excelentă, iar cota mare – 34,00 – ține mai degrabă de faptul că Polonia nu este una dintre puterile majore în fotbalul internațional. Totuși, ar fi o variantă demnă de urmat, căci Robert Lewandowski are 41 de goluri în 48 de meciuri în acest sezon. Mai mult, cu Polonia are 93 de jocuri și 52 de goluri.

Cotă 34,00 pentru Lewandowski golgeter la Campionatul Mondial
Cotă 34,00 pentru Lewandowski golgeter la Campionatul Mondial

“Robert Lewandowski este un jucător de urmărit la acest turneu final. Polonezul a fost cel mai bun marcator din preliminarii, cu 16 goluri, stabilind recordul all-time în zona Europa. Debutând la Cupa Mondială, Lewandowski va încerca să șteargă impresia lăsată la Euro, unde a marcat o singură data. Dacă va beneficia de suportul echipei, și-ar putea demonstra calitățile de golgheter”, subliniază expertul Unibet.