Pariuri sportive

Două vedete ale Franţei răusflă uşurate. Au scăpat de puşcărie!

Gata, coşmarul s-a tzerminat! Cei doi internaţionali francezi, Frank Ribery şi Karim Benzema, acuzaţi în anul 2009 de întreţinerea de relaţii sexuale cu minora Zahia, au primit verdictul din...
30.01.2014 | 17:09
Doua vedete ale Frantei rausfla usurate Au scapat de puscarie
ADVERTISEMENT

Gata, coşmarul s-a tzerminat! Cei doi internaţionali francezi, Frank Ribery şi Karim Benzema, acuzaţi în anul 2009 de întreţinerea de relaţii sexuale cu minora Zahia, au primit verdictul din partea justiţiei din Hexagon şi din fericire pentru ei acesta le este favorabil, fiind absolviţi de orice învinuire.

“Au fost patru ani grei, dar bine că a trecut totul”

Frank Ribery, care a recunoscut imediat în faţa instanţei faptul că a participat la o orgie la care a întreţinut relaţii sexuale cu numita Zahia (foto), dar a precizat că aspectul fizic l-a înşelat, fiind convins că tînăra are peste 18 ani, a declarat imediat după pronunţarea sentinţei: “Bine că s-a terminat această poveste urîtă. Au fost patru ani şi ceva greu de imaginat, în care trebuia să joc fotbal, dar nu aveam cum să nu mă gîndesc şi la faptul că totul s-ar putea ruina din cauza acelei aventuri”. Oricum, pentru Ribery consecinţe nefaste au existat, el şi soţia sa divorţînd ca urmare a scandalului creat. În schimb Karim Benzema a susţinut permanent că este nevinovat şi că nu a avut nici un fel de relaţii cu prostituata minoră.

ADVERTISEMENT

zahia-dehar-bikini-a-malibu-5

La închisoare au intrat patronii discotecii

Pentru cei doi pericolul de a ajunge trei ani la puşcărie a fost destul de mare, legea în Franţa pedepsind aspru întreţinerea de relaţii sexuale cu minore. Pînă la urmă cel care a plătit toate oalele sparte, ajungînd în spatele gratilor au fost proprietarii discotecii Zaman Cafe de pe celebrul bulevard parizian Champs Elysee, unde a avut loc orgia în camere special mascate.