Fotbal intern

EXCLUSIV. Dragomir îl face praf pe Alibec. “Şi-a dat cu tesla în …!”

Denis Alibec şi-a semnat sentinţa după gestul nervos din momentul în care Nicolae Dică a decis să-l înlocuiască cu William De Amorim în meciul cu Voluntari, scor 0-0. Antrenorul FCSB-ului a...
14.10.2017 | 13:37
EXCLUSIV Dragomir il face praf pe Alibec Sia dat cu tesla in

Denis Alibec şi-a semnat sentinţa după gestul nervos din momentul în care Nicolae Dică a decis să-l înlocuiască cu William De Amorim în meciul cu Voluntari, scor 0-0. Antrenorul FCSB-ului a decis să-l excludă din lot pe atacantul român şi să-l amendeze cu 75.000.000 de euro, 25% din salariul său anual.

Contactat de FANATIK.RO, Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a vorbit despre decizia oficialilor de la FCSB de a-l exlude din lotul “roş-albaştrilor” şi a dezvăluit ce ar fi făcut dacă ar fi fost în locul lui Nicolae Dică.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Dumitru Dragomir, despre excluderea lui Alibec

“Eu nu sunt de acord cu ceea ce au făcut. Denis Alibec nu trebuia să fie exclus din lot. Am fost şi eu la meci şi am văzut reacţia lui, dar nu trebuia să fie scos din echipă. Aşa se întâmplă cu anumiţi jucători. El şi-a dat singur cu tesla în t********! Eu facă eram în locul lui Nicolae Dică făceam exact cum făcea şi Marius Şumudică. Îl luam de gât, discutam cu el, îi dădeam şi o mică amendă. Eu nu cred că îi dă amendă de 75.000 de euro. Haideţi să fim serioşi. Ăsta este Alibec”, a spus Dumitru Dragomir pentru FANATIK.RO.

Denis Alibec a ajuns în iarnă a FCSB, după ce Gigi Becali a plătit 2.000.000 de euro pentru transferul său de la Astra Giurgiu. Internaţionalul român a adunat 28 de meciuri în tricoul FCSB-ului, a înscris 11 goluri şi a oferit 7 pase decisive, în toate competiţiile.

MAI POŢI CITI ŞI:  Gigi: “Alibec, exclus din lot de Nicolae Dică.  Amendă de 75.000 de euro!” – VEZI DETALII

EXCLUSIV. Bombă! Gestul şocant pentru care a fost dat afară Alibec – VEZI DETALII 

Meme, noi dezvaluiri incredibile despre Alibec: “Voi nu aţi văzut asta!” – VEZI DETALII

EXCLUSIV. Prima reacţie a selecţionerului Contra: “Naţionala nu stă într-un jucător!” – VEZI DETALII

3.000.000 de euro este cota lui Alibec, conform transfermarkt.com