Fotbal intern

Dragoș Săvulescu, fost acționar la Dinamo, dat în urmărire generală de Poliția Română!

09.02.2019 | 17:01
Dragos Savulescu fost actionar la Dinamo dat in urmarire generala de Politia Romana
Dragoș Săvulescu, urmărit general de Poliția Română

Fostul acționar al lui Dinamo București, omul de afaceri Dragoș Săvulescu, a fost dat în urmărire generală de Poliția Română! Săvulescu apare pe site-ul autorităților cu un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea!

Poza lui Săvulescu tronează mare pe lista oamenilor căutați de poliție, alături de datele sale personale și mai multe detalii privind dosarul său. „Mandat de executare a pedepsei închisorii nr. 288/2017 din 07.02.2019, emis de către Curtea de Apel Bucuresti – Sectia II Penala. Complicitate la savarșirea infracțiunii de abuz în serviciu în formă continuată. Condamnat la 5 ani și 6 luni închisoare. Se sustrage punerii în aplicare a mandatului de executarea pedepsei închisorii”, se arată pe site-ul Poliției Române!

Dragoș Săvulescu, dat în urmărire de Poliția Română după ce nu s-a predat

Dragoș Săvulescu a fost condamnat, alături de Cristi Borcea și fostul primar al Constanței Radu Mazăre, în dosarul retrocedărilor ilegale ale plajelor din Mamaia. Dacă despre Mazăre știm că se ascunde în Madagascar, iar Borcea s-a predat autorităților, de Săvulescu nu se știe încă nimic. Potrivit celor de la g4media.ro, surse din interiorul Inspectoratului General al Poliției Române afirmă că Săvulescu s-ar afla la Monte Carlo, după ce a părăsit țara.

Profilul urmăritului general Dragoș Săvulescu de pe site-ul Poliției Române

DNA a calculat prejudiciul total în Dosarul Retrocedărilor în jurul sumei de 114 milioane de euro, dintre care 77,77 milioane de euro reprezintă prejudiciul în dauna statului şi 36.160.000 de euro în dauna municipiului Constanţa.

Sentințele finale în Dosarul Retrocedărilor plajelor din Mamaia

  • Cristi Borcea, cel care a fost eliberat condiţionat din Penitenciarul Jilava la începutul lunii iulie 2018, după ce a stat închis peste 4 ani din cei 6 ani şi jumătate la care fusese condamnat în Dosarul Transferurilor, a primit 5 ani de închisoare cu executare.
  • Radu Mazăre a primit 9 ani cu executare, dar este fugit în Madagascar încă din luna decembrie a anului 2017.
  • Dragoş Săvulescu a primit şi el 5 ani şi jumătate de închisoare cu executare.