Life

Drama prin care trece Adriana Trandafir! E cel mai crunt lucru care i se poate întâmpla unei mame

Celebra actriţă Adrianei Trandafir nu a putut avea o relaţie apropiată cu fiul ei, Ştefan, pentru că judecătorul l-a încredinţat tatălui.
01.03.2018 | 17:26

Profesia a costat-o enorm pe îndrăgita actriţă Adriana Trandafir. Primul soţ a câştigat custodia băiatului lor, Ştefan Bogrea, care, la acea vreme, avea doar 7 ani. Bărbatul a fost ajutat în instanţă chiar de tatăl actriţei. „Multă vreme Adriana nu a putut vorbi cu copilul ei. Judecătorul, care de cele mai multe ori încredinţează un copil mamei, în cazul ei a considerat că trebuie să facă o excepţie şi asta pe motiv că este actriţă şi nu poate avea grijă singură de micuţ”, au dezvăluit apropiaţi ai artistei.

Între timp, Adriana s-a recăsătorit şi a mai făcut un copil, pe Maria Speranţa, care acum se apropie de vârsta majoratului. „Maria i-a adus bucurie şi linişte în viaţă. Chiar dacă copiii au stat despărţiţi, acum sunt buni prieteni, se întâlnesc. Adriana este din nou fericită”, explică sursa apropiată vedetei.

La un moment dat, Ştefan şi-a dorit să o cunoască, să fie aproape de ea. Adriana Trandafir ar fi vrut ca măcar unul dintre copii să-i calce pe urme, însă ei au ales alte meserii. Ştefan este avocat şi profesor, iar Maria va urma în curând o Facultate de management şi marketing.

Deşi a ieşit la pensie de la Teatrul „Constantin Tănase” , artista are proiecte numeroase, printre care producţiile „Te cunosc de undeva”, „Vacanţă de patru stele”, serialul „Fructul oprit”.

Sursă: www.click.ro

Tags: