Fotbal intern

Duckadam, nemulțumit de prestația FCSB-ului! „Câștigăm datorită ambiției, jocul nostru suferă”

29.11.2018 | 10:08
Duckadam nemultumit de prestatia FCSBului Castigam datorita ambitiei jocul nostru sufera
ADVERTISEMENT

Președintele de imagine al FCSB-ului, Helmuth Duckadam este nemulțumit de prestația echipei condusă de Nicolae Dică! Fostul mare portar al roș albaștrilor crede că, în acest moment, formația se impune mai degrabă datorită ambiției și valorii individuale a jucătorilor și mai puțin pentru calitatea jocului. Mai mult de atât, Duckadam speră ca Gigi Becali să bage mâna în buzunar și să aducă jucători. Primii vizați sunt cei de la Gaz Metan Mediaș.

”Acești jucători de la Mediaș sunt jucători buni și probabil au și un preț rezonabil. Cu siguranță, trebuie să ne întărim, pentru că jocul nostru suferă. Noi, momentan, câștigăm datorită ambiției și valorii unor jucători, dar avem nevoie de un lot mai numeros, pentru că, uitați, am avut probleme în acest sezon. Au fost multe accidentări și asta s-a resimțit la noi”, a declarat Helmuth Duckadam, pentru emisiunea ”Fotbal Club”, de la Digi Sport 1.

ADVERTISEMENT
Duckadam, nemulțumit de prestația FCSB-ului! Duckadam în tribună
Helmuth Duckadam, în loja FCSB-ului, într-un meci al roș albaștrilor

Duckadam, nemulțumit de prestația FCSB-ului!

Gigi Becali ar vrea să-l aducă pe Darius Olaru de la Gaz Metan, dar lucrurile sunt departe de a fi finalizate între cele două părți. Medieșenii își doresc bani mulți în schimbul jucătorului, dar latifundiarul din Pipera este dispus să ofere numai 500 de mii de euro. „Eu le dau 500 de mii, să fie sănătoși, nu le dau mai mult, dacă vor bine, dacă nu, asta e, să fie sănătoși”, a declarat patronul FCSB-ului care a negat însă că este interesat și de Carlos Fortes.

Mihai Teja, antrenorul medieșenilor nu este nici el convins că în iarnă grupările vor ajunge la un numitor comun. Tehnicianul le atrage atenția și elevilor săi. ”Jucătorii vizaţi de Steaua trebuie să dea mult mai mult, să arate că merită să se ducă acolo, să joace din ce în ce mai bine şi să fie cei mai buni. Doar aşa poţi ajunge la echipele mari, să faci performanţă, doar prin ce faci pe teren”, a declarat Mihai Teja.

ADVERTISEMENT
  • 2 este locul pe care îl ocupă FCSB în clasamentul Ligii 1 Betano