Fotbal international

Duckadam şi-a ales urmaşul de la CM2018. “Vreau ca Schmeichel să mă egaleze!”

08.07.2018 | 13:28
Duckadam sia ales urmasul de la CM2018 Vreau ca Schmeichel sa ma egaleze

Duckadam şi-a ales urmaşul de la CM2018. Preşedintele de imagine al roş-albaştrilor consideră că unul dintre cei mai buni portari prezenţi la Campionatul Mondial din Rusia a fost Kasper Schmeichel, cel care este fiul legendarului Peter Schmeichel,

Helmuth Duckadam se uită cu mare atenţie la meciurile de la Campionatul Mondial din Rusia şi urmăreşte în special evoluţiile portarilor. Fostul mare goalkeeper al Stelei a dezvăluit pentru FANATIK.RO că i-a atras atenţia fiul legendarului, Peter Schmeichel. În vârstă de 31 de ani, Kasper Schmeichel este omul care în opinia lui Duckadam poate să apere şi patru lovituri de la 11 metri într-o partidă. Ba chiar, actualul preşedinte de imagine al vicecampionilor României aşteaptă ca portarul danez să îi egaleze într-o zi performanţa sa de la Sevilla. După ce a apărat trei lovituri de la 11 metri în partida cu Croaţia, Duckadam aşteaptă acum cu mare interes să vadă care o să fie parcursul lui Kasper Schmeichel.

Duckadam şi-a ales urmaşul de la CM2018. “Vreau ca Schmeichel să mă egaleze!”

Contactat de FANATIK.RO, Helmuth Duckadam a vorbit despre portarii prezenţi la CM 2018 din Rusia, dar şi despre echipa pe care el o vede câştigătoare a turneului final. “Mă uit cu mare interes la Campionatul Mondial din Rusia. Voi credeţi că este cineva care iubeşte fotbalul şi nu se uită la meciurile din Rusia? Eu nu cred! Am văzut meciuri foarte interesante, iar eu cred că Franţa are forţa necesară să câştige acest turneu final. Didier Deschamps are o naţională foarte bună, iar fotbalişti precum Griezmann sau Mbappe pot să facă la orice oră diferenţa. În acest moment în turneu au rămas echipele care chiar au meritat să se califice în semifinale.

 La acest turneu final mi-au atras atenţia şi doi portari. Mi-a plăcut portarul Croaţiei, Subasic, dar în mod special Kasper Schmeichel. Băiatul lui Peter este senzaţional. Pe lângă faptul că este foarte bun la loviturile de la 11 metri, totuşi este un portar complet. Este extrem de agil, iar eu chiar aş vrea, si vorbesc foarte serios, ca el chiar să îmi egalieze recordul meu de lovituri de la 11 metri apărate la Sevilla. Nu sunt deloc invidios dacă Kasper Schmeichel mă va egala. Este un portar foarte serios, iar eu cred că poate să facă faţă în toate campionatele puternice din Europa. Dacă jucătorii îl ajutau, totuşi Danemarca putea să elimine Croaţia după prestaţia foarte bună a lui Kasper din acel meci”, a spus Duckadam. Ulterior, după ce Croaţia a eliminat Danemarca la loviturile de la 11 metri în optimi, acelaşi lucru l-a făcut şi în sferturi împotriva Rusiei.

31 de ani este vârsta lui  Kasper Schmeichel

9 milioane de euro este cota lui Kasper Schmeichel pe transfermarkt