Fotbal intern

Dunărea Călărași – FCSB se joacă pe un teren foarte bun! Cum arată suprafaţa de joc. Foto

Dunarea Calarasi  FCSB se joaca pe un teren foarte bun Cum arata suprafata de joc Foto

Partida Dunărea Călărași – FCSB s-ar putea juca pe un teren greu. Gazonul formației lui Dan Alexa este singurul fără încălzire și instalație de drenaj din Liga 1 , drept pentru care la ora de debut a meciului, noroiul ar putea fi ca la el acasă. Oficialii gazdelor au luat decizia de a poteja cât mai mult iarba pentru jocul cu roș albaștrii. Dan Alexa și-a mutat toate ședințele de pregătire din această săptămână pe un teren alăturat și chiar și-a dus echipa la Modelu, la 5 kilometri de Călărași.

UPDATE, 2 februarie, ora 12:15. Gazonul se prezintă în condiţii foarte bune cu două ore înainte de joc. Vremea este perfectă pentru fotbal şi confruntarea dintre Dunărea Călăraşi şi FCSB se va disputa pe o suprafaţă de joc foarte bună.

Dunărea Călărași - FCSB se joacă pe un teren foarte bun! Cum arată suprafaţa de joc. Foto
Dunărea Călărași – FCSB se joacă pe un teren foarte bun! Cum arată suprafaţa de joc. Foto
Dunărea Călărași - FCSB se joacă pe un teren foarte bun! Cum arată suprafaţa de joc. Foto
Dunărea Călărași – FCSB se joacă pe un teren foarte bun! Cum arată suprafaţa de joc. Foto

 

Mai mult de atât, situația se complică pentru că meteorologii anunță ploi intense până vineri la prânz, dar există posibilitatea ca precipitațiile să cadă inclusiv la ora de start a partidei, ceea ce ar înfunda și mai mult terenul.

Dunărea Călărași - FCSB se joacă în mocirlă Meciul de fotbal dintre Dunarea Calarasi si FCSB din optimile de finala ale Cupei Romaniei, disputat pe stadionul Central Ion Comsa din Calarasi, joi, 1 noiembrie 2018. © FOTO: SPORT PICTURES
Terenul de la Călărași ar putea fi unul îmbibat de apă la ora jocului Dunărea – FCSB

Dunărea Călărași – FCSB se joacă în mocirlă?

„Va fi o a doua parte de campionat foarte grea. Va trebuie să fim perfecți în tot ceea ce facem, să executăm corect toți pașii. Jucătorii trebuie să fie foarte motivați, iar lunile astea să dăm totul sută la sută. Vom face ce putem pentru un joc bun”, a declarat Dan Alexa înaintea jocului Dunărea Călărași – FCSB. Antrenorul gazdelor a mai precizat că în acest moment gazonul arată foarte bine, dar este destul de moale fiind și îmbibat cu apă.

„Nu mă interesează că joc cu FCSB sau cu Chiajna. Nu e nimic special pentru mine, e doar un meci dificil. Nu avem absolut nimic de pierdut, trebuie să jucăm și să scoatem un rezultat bun. Doar așa ne va aprecia lumea pentru ce facem”, a declarat și Srdjan Luchin înaintea jocului cu fosta lui echipă. Dunărea Călărași este pe locul 12 în clasamentul Ligii 1 Betano. Elevii lui Dan Alexa au acumulat 17 puncte în primele 21 de partide ale sezonului. 3 victorii și nu mai puțin de 8 rezultate de egalitate au strâns adversarii roș albaștrilor.

  • 40 de puncte a acumulat FCSB-ul în clasamentul Ligii 1 Betano