News

După Andreea Marin, încă o vedetă de la noi adoptă un copil din Africa

Plecata intr-o calatorie in Africa, o vedeta de la noi a fost impresionata de o copila in varsta de 3 ani. Bruneta e decisa sa o infieze, ba chiar, vrea sa o aduca in Romania....
13.04.2014 | 08:53
Dupa Andreea Marin inca o vedeta de la noi adopta un copil din Africa

Plecata intr-o calatorie in Africa, o vedeta de la noi a fost impresionata de o copila in varsta de 3 ani. Bruneta e decisa sa o infieze, ba chiar, vrea sa o aduca in Romania.

Dana Neacsu, alias Dj Harra, a fost plecata in Africa pentru aproximativ doua saptamani. Bruneta s-a dus pentru a sustine cinci spectacole.

Dj-ita ne-a marturisit ca a fost una dintre cele mai frumoase vacante pe care le-a avut, ca a vazut locuri minunate, s-a distrat, a cunoscut oameni si si-a legat si cateva prietenii.

Intr-o dimineata, pe plaja, caci acolo isi petrecea cel mai mult timp, Dj Harra a ochit o fetita. Sufletista cum este, bruneta a cauta sa-si ia ceva de mancare si de imbracat pentru ca era saraca si flamanda.

1 2

“Am fost impresionata cand i-am vazut pe toti. Era fetita asta mica, Sunny, mulatra, cu sase frati si cu mama. Dormeau pe jos, erau desculti. Mi s-a facut mila de ei, dar fetita s-a lipit de mine imediat. Le-am luat de mancare, ei i-am luat hainute, Sunny era singura care era mulatra. Ceilalti erau de culoare. E un copil frumos si cuminte si mi-a intrat la suflet din prima. Vreau sa o infiez. Am discutat si cu mama ei, a fost de acord, mi-a zis ca o pot lua si in Romania doar ca, la o perioada de timp, sa i-o aduc sa o mai vada. Daca nu se poate sa o iau in Romania, pentru ca se fac niste acte speciale, o voi adopta la distanta. Deja m-am interesat ce am de facut si imi voi pregati actele”, a declarat Dj Harra.

3

SURSA: wowbiz.ro