FOTO / Fosta soţie a lui Neşu a devenit MODEL după divorţ!

Mihaiţă Neşu s-a despărţit de soţia lui în urmă cu mai bine de 2 ani, însă a divorţat legal abia la începutul acestui an după care s-a retras la mănăstire. În acelaşi timp, fosta lui...
27.08.2014 | 15:02
FOTO  Fosta sotie a lui Nesu a devenit MODEL dupa divort
ADVERTISEMENT
Mihaiţă Neşu s-a despărţit de soţia lui în urmă cu mai bine de 2 ani, însă a divorţat legal abia la începutul acestui an după care s-a retras la mănăstire. În acelaşi timp, fosta lui parteneră şi-a văzut mai departe de propriile planuri de viitor.

După ce şi-a pierdut şi mama şi soţia în numai cîteva luni, Mihăiţă Neşu a decis să plece departe de viaţa cotidiană din mijlocul marilor oraşe. Acesta s-a retras la mănăstire pentru a se reculege şi a încerca să treacă mai uşor peste toate necazurile.

 

Dupa ce a fost machiata de o profesionista, Maria Nesu arata ca o vedeta de la Hollywood
După ce a fost machiată de o profesionistă, Maria Neşu arată ca o vedetă de la Hollywood

În tot acest timp, Maria, întoarsa în ţară după despărţirea de fostul fotbalist, a reluat legatura cu prietenele ei de aici şi încearca să-şi urmărească visele. Astfel, bruneta a devenit model pentru o cunoştinţă de-a sa care a machiat-o şi a rugat-o să îi pozeze.

 

Maria Nesu a devenit model pentru o prietena

Total transformată, Maria seamană mai degrabă cu o vedeta de la Hollywood decît cu cea care i-a fost odată soţie lui Mihai Neşu. Poate, cine ştie, pe viitor am putea auzi de ea în diferite contexte legate de showbiz.

 

 

După ce s-a întors din Olanda, acolo unde a locuit o perioadă cu Mihăiţă Neşu, pe vremea cînd erau împreună, Maria locuieşte acum la Oradea.

 

Cand s-a casatorit, Maria era vopsita intr-o nuanta de saten

Acum, femeia este total schimbată faţă de momentul în care i-a devenit soţie fostului fotbalist. Pe atunci, Maria era mai deschisă la păr, o nuanţă de şaten inchis, iar acum s-a vopsit brunetă.

Sursa: www.cancan.ro

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

Tags: