După doar un sezon, un jurat PĂRĂSEŞTE MASTERCHEF

În ciuda înlocurii lui Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu cu Adrian Hădean, FOA şi Patrizia Paglieri, Masterchef s-a descurcat de minune în audienţe, fiind lider...
20.12.2014 | 13:11
Dupa doar un sezon un jurat PARASESTE MASTERCHEF

În ciuda înlocurii lui Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu cu Adrian Hădean, FOA şi Patrizia Paglieri, Masterchef s-a descurcat de minune în audienţe, fiind lider autoritar pe segmentul de emisiuni culinare, unde principalul concurent, în acest sezon, a fost proiectul “Hell’s Kitchen”, difuzat de Antena 1.

Noii juraţi de la Masterchef au venit cu un aer proaspat si au cucerit telespectatorii care aşteaptă acum să afle cine e câştigătorul actualei ediţii. Cu doar câteva zile înainte de finala Masterchef 2014, o “bombă” media a explodat. Se pare că Adrian Hădean va fi, în 2015, amfitrionul unei alte emisiuni culinare. Este vorba despre “Kitchen Nightmares”, un proiect făcut celebru de renumitul bucătar Gordon Ramsay.

“Kitchen Nightmares” este un reality-show în cadrul căruia mai multe restaurante deplorabile, rău-famate sau în pragul închiderii, vor fi transformate radical cu ajutorul unui chef celebru. În cazul “Kitchen Nightmares” România, cel care va salva si reinventa restaurantele se preconizează a fi Adrian Hădean. Se pare că acesta va trebui să plece şi prin ţară, proiectul nefiind dedicat doar restaurantelor din Bucureşti. Hădean nu va pleca însă din Pro TV. “Kitchen Nightmares” România va fi realizat şi difuzat tot de Pro TV, care a achiziţionat deja licenţa pentru această emisiune. Sursele ziarulring.ro preconizează că filmările pentru “Kitchen Nightmares” România vor începe în ianuarie. Din toamnă, Adrian Hădean ar urma să revină, alături de Florin Scripcă (FOA) şi Patrizia Paglieri, la Masterchef, în condiţiile în care , se pare, Pro TV ar dori să-i contracteze pentru încă un sezon al îndrăgitei emisiuni.

sursa: ziarulring.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!