Fotbal intern

Dusan Uhrin, veste îngrijorătoare pentru fanii lui Dinamo: “Diego Fabbrini s-a accidentat. Îl vom pierde pentru o lună”

23.09.2019 | 18:41
Dusan Uhrin veste ingrijoratoare pentru fanii lui Dinamo Diego Fabbrini sa accidentat Il vom pierde pentru o luna

Dinamo va debuta în acest sezon al Cupei României împotriva divizionarei secunde UTA Arad. Înaintea jocului programat miercuri de la ora 16:30, antrenorul Dusan Uhrin Jr a anunțat că va ataca meciul din șaisprezecimi cu prima echipă, dar nu se va putea baza pe Diego Fabbrini, cel care va absenta aproximativ o lună din cauza unei accidentări.

Diego Fabbrini stă o lună departe de gazon

Înaintea meciului cu UTA Arad, din șaisprezecimile Cupei României, Dusan Uhrin Jr a declarat că unul dintre cei mai importanți jucători ai formației din Șoseaua Ștefan cel Mare, Diego Fabbrini, va sta departe de gazon pentru aproximativ o lună, din cauza unei accidentări.

Avem ceva probleme de efectiv, Fabrini acuză unele probleme medicale şi îl vom pierde pentru aproximativ o lună. Vom avea o săptămână dificilă pentru că jucăm 3 meciuri în doar 6 zile, meciuri importante pentru care trebuie să fim pregătiţi, a declarat Dusan Uhrin, conform Telekomsport.

Dusan Uhrin a anunțat că Diego Fabbrini va absenta o lună. Sursă Foto: Sportpictures
Dusan Uhrin a anunțat că Diego Fabbrini va absenta o lună. Sursă Foto: Sportpictures

Dinamo atacă UTA cu titularii

Dusan Uhrin Jr a prefațat și duelul pe care echipa sa îl va susține împotriva celor de la UTA Arad, în șaisprezecimile Cupei României. Tehnicianul ceh recunoaște că se teme de divizionara secundă, iar primul 11 al jocului programat miercuri, de la ora 16:30, va fi alcătuit din fotbaliștii care au evoluat și în campionat, Cupa fiind un obiectiv important pentru Dinamo în acest sezon.

Este unul dintre obiectivele pe care ni le-am propus sezonul acesta, este un meci foarte important pentru noi, UTA are o echipă competitivă., este pe locul 2 şi luptă pentru promovarea în prima ligă. Vom juca cu echipa bună pentru că ne-am propus să câştigăm acest meci şi să ne calificăm mai departe, a adăugat tehnicianul.

Dinamo merge la Arad după două rezultate negative în Casa Pariurilor Liga 1. După ce au câștigat duelurile cu Hermannstadt și Sepsi, elevii lui Dusan Uhrin au obținut doar un rezultat de egalitate cu Botoșani, în etapa a opta, și au fost învinși de Astra Giurgiu la ultimul duel din campionat.