Fotbal intern

ALIANŢA DUŞMANILOR! Jucătorii de la Steaua şi Dinamo s-au lansat, ÎMPREUNĂ, în afaceri!

Marius Alexe de la Dinamo si Lucian Flip de Steaua, doi rivali de moarte pe terenul de fotbal, fac echipa perfecta in afaceri. Cei doi fotbalisti si-au deschis un studio de ultima generatie, acolo...
03.12.2014 | 11:10
ALIANTA DUSMANILOR Jucatorii de la Steaua si Dinamo sau lansat IMPREUNA in afaceri

Marius Alexe de la Dinamo si Lucian Flip de Steaua, doi rivali de moarte pe terenul de fotbal, fac echipa perfecta in afaceri. Cei doi fotbalisti si-au deschis un studio de ultima generatie, acolo unde doritorii isi pot tonifia corpul.

Este deja cunoscuta rivalitatea dintre Dinamo si Steaua, iar pentru suporterii celor doua echipe umilirea adversarului traditional este, in multe cazuri, cel mai important lucru. Duelul fanilor a fost preluat si de jucatori, iar in decursul anilor, multe editii ale Unicului Derby s-au lasat cu accidentari, gramezi de cartonase rosii sau suspendari. Chiar si asa, multi dintre fotbalisti au lasat rivalitatea pe gazon, iar in afara terenului, intre stelisti si dinamovisti s-au legat prietenii care au durat o viata. Cel mai bun exemplu este cel al lui Andone si Lacatus, adversari o viata pe teren, “frati” in afara lui. In trecut, fotbalistii celor doua echipe aveau o vorba. “Pe teren nu ne cunoastem, insa dupa meci bem impreuna”.

Exemplul Neubert

In fotbalul nostru, prieteniile dintre stelisti si dinamovisti au o alta dimensiune. Un exemplu in acest caz este al lui Marius Alexe si Lucian Filip. Unul la Dinamo, crescut de mic in “Stefan cel Mare”, celalalt la Steaua, la randul lui fost component al echipei de tineret din Ghencea.

Lucian Filip este asociatul lui Marius Alexe in aceasta afacere
Lucian Filip este asociatul lui Marius Alexe in aceasta afacere

 

De curand, cei doi adversari de pe teren s-au asociat intr-o afacere care are legatura cu sportul. Acestia au importat o tehnologie pentru pregatirea fizica si au deschis un studio Bucuresti, acolo unde persoanele interesate pot merge sa se antreneze sub indrumarea unor instructori.

Marius Alexe a lucrat cu acest costum pe vremea in care a jucat in Serie A
Marius Alexe a lucrat cu acest costum pe vremea in care a jucat in Serie A

Practic, afacerea consta intr-un aparat (X Body) un fel de costum care duce, prin stimularea muschilor, la o tonifiere perfecta a corpului intr-un timp mult mai scurt. Acest costum este folosit si in sportul profesionist, atat si strainatate, cat si in tara noastra, in Liga 1 fiind adus de Thomas Neubert, omul care s-a ocupat de pregatirea fizica a stelistilor. Cosul unui asemenea aparat este de aproximativ 15.000 de euro, iar investitia pe care au facut-o fotbalistii se ridica , pana acum, la 30.000 de euro de fiecare.

Rezultate minune

“20 de minute de exercitii cu X Body echivaleaza cu trei ore de exercitii la sala”, au explicat cei care au inventat costumul. Zilele viitoare, cei doi fotbalisti vor inaugura studioul, insa pana acum, mai multi oameni din fotbal au incercat tehnologia. Printre ei se numara Ionel Danciulescu sau Steliano Filip.

Antrenorul lui Dinamo a incercat costumul
Antrenorul lui Dinamo a incercat costumul

Afacere la moda printre fotbalisti. Se baga si Banel

Aparatul este destinat atat sportivilor de performanta, cat si oamenilor care isi petrec mult timp la birou
Aparatul este destinat atat sportivilor de performanta, cat si oamenilor care isi petrec mult timp la birou

Iar Alexe si Filip nu sunt singurii fotbalisti care au decis sa investeasca intr-o astfel de afacere. Doi fost stelisti, Banel Nicolita si Vali Badea, vor deschide cate un astfel de Studio la Craiova si in Braila.

Sursa: cancan.ro
P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!
Tags: