Fotbal international

Pogba și Alexis au refuzat să dea mâna cu Mourinho înainte de Manchester United – Valencia 0-0

03.10.2018 | 01:12
Pogba si Alexis au refuzat sa dea mana cu Mourinho inainte de Manchester United  Valencia 00

Înainte de Manchester United – Valencia, contând pentru etapa a doua din grupele Ligii Campionilor, Jose Mourinho a dat mâna cu toți jucătorii săi pentru a le ura succes. Mai puțin doi. Paul Pogba și Alexis Sanchez au evitat contactul cu antrenorul lor, alimentând astfel zvonurile conform cărora nu se înțeleg deloc bine cu el.

Ca să evite întâlnirea cu Mourinho, Pogba s-a întreținut cu Geoffrey Kondogbia, unul dintre jucătorii de la Valencia. Alexis nu a făcut nici măcar atât, preferând să se uite în altă parte atunci când managerul portughez se afla în apropierea sa.  Mourinho a dialogat în schimb foarte bine cu patru dintre fotbaliștii pe care i-a trimis pe teren încă din primul minut, Chris Smalling, Eric Bailly, Luke Shaw și Sergio Romero

Pogba și Alexis au refuzat să dea mâna cu Mourinho

Conflictul dintre Paul Pogba și Jose Mourinho a pornit de mai multă vreme, din momentul când francezul a lăsat să se înțeleagă în presă că nu ar spune nu unui transfer la Barcelona. Portughezul consideră că niciun jucător nu trebuie să fie mai presus decât propriul club și a luat decizia de a-l revoca pe Pogba din postura de vice-căpitan al echipei. Mai mult, Mourinho l-a înlocuit pe francez în repriza secundă a duelului pierdut cu West Ham în weekend, scor 1-3, iar acesta a refuzat să dea mâna cu el în momentul schimbării.

Cu Alexis, Mourinho se află în relații reci din cu totul alte motive. Chilianul a fost deranjat după venirea sa pe Old Trafford de faptul că antrenorul nu-l folosește pe postul pe care dorește el. În 23 de meciuri jucate pentru United, acesta a marcat numai trei goluri, fiind unul dintre cele mai slabe transferuri din istoria clubului.

Presa britanică a dezvăluit chiar marți că Alexis se plânge zilnic de deciziile tactice ale lui Mourinho și spune că regretă că nu a ales-o pe Manchester City în momentul transferului din ianuarie.

Tags: