Fotbal international

E oficial! FIFA a interzis celor de la Chelsea să mai facă transferuri în sezonul viitor. Va fi afectată mutarea lui Hazard la Real Madrid?

08.05.2019 | 16:13
E oficial FIFA a interzis celor de la Chelsea sa mai faca transferuri in sezonul viitor Va fi afectata mutarea lui Hazard la Real Madrid

Chelsea Londra, una dintre formațiile care în ultimele decenii a cheltuit sute de milioane de euro pe transferuri, a primit interdicție din partea FIFA în ceea ce privește transferurile de jucători. Asta după ce Comisia de Apel a FIFA a acceptat doar parțial apelul făcut de clubul londonez. Chelsea va avea astfel interdicție pentru următoarele două perioade de transferuri.

FIFA a interzis celor de la Chelsea să mai facă transferuri

Potrivit sport.es, Comisia de Apel a FIFA a anunțat că această penalitate se aplică echipei de fotbal masculin a celor de la Chelsea din cauza „erorilor de management comise de Chelsea și din cauza faptului că nu au respectat interdicția de a transfera și a înregistra jucători străini sub 18 ani”.

Cu toate acestea, cei de la Chelsea nu au interdicție la transferuri făcute pentru jucătorii sub 16 ani, fie că sunt britanici, fie că sunt jucători internaționali. Totodată, Chelsea s-a ales și cu o amendă destul de dură, de 600.000 de franci elvețieni.

Interdicția la transferuri primită de Chelsea ar putea afecta trecerea lui Eden Hazard la Real Madrid *foto: hepta.ro

Transferul lui Eden Hazard de la Chelsea la Real Madrid, în pericol

Cum interdicția celor de la Chelsea nu se aplică și la vânzarea de jucători, trecerea lui Eden Hazard către Real Madrid încă mai este „pe masa”. Cu toate acestea, londonezii s-ar putea să refuze orice ofertă vine din partea madrilenilor pentru superstarul belgian. „Galacticii” sunt pregătiți să ofere peste 100 de milioane de euro pentru Hazard, dar Chelsea s-ar putea să o refuze, dat fiind faptul că nu îi vor putea găsi un înlocuitor lui Eden. Presa spaniolă susține că Chelsea s-ar fi arătat interesată de Philippe Coutinho, jucător care nu arată cea mai bună formă la FC Barcelona.

  • 80 de milioane de euro a costat transferul lui Kepa de la Athletic Bilbao la Chelsea, cel mai scump din istoria grupării londoneze
Tags: