Sport

Ea e noua cucerire a Prinţului Cristea! ”E periculoasă!”

Roxana Ionel este noua achiziţie a lui Adrian Cristea. De profesie stomatolog, tânăra îl tratează exclusiv pe Victor Slav şi, pe lângă Prinţ, mai are o relaţie, de câţiva ani, cu fostul...
12.01.2015 | 08:40

Roxana Ionel este noua achiziţie a lui Adrian Cristea. De profesie stomatolog, tânăra îl tratează exclusiv pe Victor Slav şi, pe lângă Prinţ, mai are o relaţie, de câţiva ani, cu fostul ministru al justiţiei, Tudor Chiuariu. Cel puţin aşa stăteau lucrurile de Sărbători. Aşa se explică şi disperarea ei de a-şi proteja identitatea în momentul în care paparazzii Spynews i-au deconspirat idila.

Cine se aseamănă, se adună! Spune un proverb românesc. Aşa se cam întâmplă şi-n cazul noului cuplu format din Adrian Cristea şi Roxana Ionel. El, un Don Juan cu ştate vechi, schimbă femeile mai des decât ciorapii, iar ea, deşi se află într-o relaţie de câţiva ani cu senatorul Tudor Chiuariu, fostul ministru al justiţiei, nu pare deloc deranjată de o legătură amoroasă în plus.

Ba, mai mult decât atât, din imaginile surprinse de paparazzii Spynews se vede că este chiar îndrăgostită de Prinţul Cristea. Gesturile tandre şi sărutările pătimaşe au dat-o de gol. Chiar şi aşa, însă, mergând pe principiul: ce nu ştii, nu-ţi face rău, Roxana a făcut eforturi disperate să ţină ascunsă relaţia cu Cristea, tocmai pentru a nu-l supăra domnul senator Chiuariu.

Din păcate pentru ea, eforturile au fost în zadar. Spynews a aflat că tânăra nu este tocmai o necunoscută sau proaspăt intrată în lumea showbiz-ului.

De profesie medic stomatolog, bruneta are o strânsă legătură cu Victor Slav, acesta fiind pacientul ei preferat. Cum a ajuns Cristea din nou să aibă legătură cu Bianca şi fostul ei soţ, numai soarta poate şti. Sau, poate, şi le caută singur, cine ştie?

Sursa: SpyNews.ro