News

Ea este cea mai tatuată femeie din România!

In urma cu cativa ani, pictorialele cu Andreea Lutz, cea mai tatuata femeie din Romania, faceau furori. Insa, de doi ani, blondina a disparut din peisajul public autohton. Reporterii CANCAN.ro au...
05.08.2014 | 08:56
Ea este cea mai tatuata femeie din Romania

In urma cu cativa ani, pictorialele cu Andreea Lutz, cea mai tatuata femeie din Romania, faceau furori. Insa, de doi ani, blondina a disparut din peisajul public autohton. Reporterii CANCAN.ro au aflat, insa, tot ceea ce face in prezent.

In urma cu patru ani, o tanara cu forme apetisante si cu tot corpul tatuat facea furori in pictoriale dedicate barbatilor. Pe atunci, toti se intrebau cine este misterioasa domnisoara, insa timisoreanca nu a vrut de dea prea multe detalii despre viata sa privata. La un moment dat, ea a fost implicata intr-un scandal cu designerul Adrian Haiduc, pe care l-a acuzat ca i-ar fi produs fisuri anale dupa o partida de sex.

Intre timp, exact atunci cand se afla pe val, Andreea Lutz a disparut cu desavarsire din showbiz, fara ca nimeni sa mai stie ceva despre ea. CANCAN.ro a aflat ca tanara s-a mutat in Germania, unde lucreaza ca model. Pentru ca aici nu castiga prea multi bani, blondina a decis sa isi incerce norocul in strainatate.

S-a mutat in Germania!

Fizicul apetisant, dar si peste cele 30 de tatuaje de pe tot corpul au transformat-o pe Andreea intre-o figura interesanta, dorita de designeri, dar si de fotografi celebri: “Ii merge bine acolo, face bani. Acolo este privita ca o persoana normala, aici multi o vedeau ca pe o ciudata. Este multumita cu ceea ce face.

Andreea este constienta ca are succesul asta datorita tatuajelor, si nu a felului in care arata, chiar daca este frumoasa.

Desenele de pe corp reprezinta farmecul ei. In plus, nu are de gand sa se opreasca aici cu tatuajele. Vrea sa isi mai faca pana isi acopera aproape tot corpul. Vrea sa intre in Cartea Recordurilor”, a declarat un apropiat al blondinei, pentru CANCAN.ro.

Sursa: cancan.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!