News

Ecaterina Andronescu, lovitură pentru Liviu Dragnea! Nu îl susține pe liderul PSD

27.04.2019 | 16:08
Ecaterina Andronescu lovitura pentru Liviu Dragnea Nu il sustine pe liderul PSD

Ecaterina Andronescu îi dă o lovitură uriașă liderului PSD, Liviu Dragnea, chiar înainte de Paște. Ministrul Educației a declarat în cadrul unui eveniment public, organizat la Drobeta Turnu Severin, că nu este de acord cu restructurarea Guvernului.

Ecaterina Andronescu îl contrazice pe Liviu Dragnea

Ministrul Educației a fost întrebat cu privire la restructurarea Guvernului, decizie văzută ca fiind una controversată, luată de liderul PSD, Liviu Dragnea. Ecaterina Andronescu susține că nu este de acord cu schimbarea miniștrilor și explică de ce:

”Eu cred că un Guvern trebuie să funcționeze. Pe orice cale, dar el trebuie să fie funcțional! Pentru că nu este Guvernul unei persoane, nu este Guvernul unui partid, este Guvernul acestei țări și el trebuie să funcționeze! Și cu asta am spus absolut tot!”.

Nici Viorica Dăncilă nu îl susține pe Dragnea în acest demers

Nici premierul Viorica Dăncilă nu este de acord cu Liviu Dragnea și a declarat recemt că este puțin probabil să se răzgândească în această privință: ”În CEX, mai mulţi colegi au vrut restructurare, inclusiv domnul Dragnea. Au insistat mai mulţi colegi pentru restructurare, dar asta arată că există democraţie în partid. Fiecare îşi spune punctul de vedere. Eu am avut propria mea opinie şi aceasta a fost să nu trecem Guvernul prin votul Parlamentului”, a  declarat premierul României, Viorica Dăncilă, pentru Adevărul.

Viorica Dăncilă a fost apreciată recent de unul dintre cei mai aprigi contestatari ai săi. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu, cel cu care s-a războit și în instanța, a lăudat-o pentru schimbarea pe care a abordat-o în privința look-ului. Premierul României a renunțat la părul prins în coc și a apărut la un eveniment cu părul despreins, lăsat liber, așa cum rar a mai fost văzută.

„Să știți că mi-a plăcut coafura asta, de aceea și fac acest comentariu. Vedeți cum e părul acesta? Cade natural! Este pentru prima dată când o văd pe doamna Dăncilă când firele de păr nu sunt chinuite. Nu sunt cum au fost în cazul ăla extrem, de am ajuns la cremenal cu doamna Dăncilă… dânsa nu mi-a zis nimic atunci, nu m-a reclamat, am ajuns cu autosesizările ălora de la PSD și cu CNCD”, a spus CTP la Digi24.