News

Echipa de Fed Cup a României a fost cazată într-un fost castel la Rouen! Galerie foto cu hotelul de cinci stele la care stau Simona Halep şi compania

16.04.2019 | 17:00
Echipa de Fed Cup a Romaniei a fost cazata intrun fost castel la Rouen Galerie foto cu hotelul de cinci stele la care stau Simona Halep si compania

Echipa de Fed Cup a României a fost cazată într-un fost castel la Rouen! Mai sunt doar câteva zile până la semifinala de Fed Cup dintre Franţa şi România. Jucătoarele din tabăra tricoloră au ajuns la Rouen încă de luni şi au început pregătirile pentru a fi în formă maximă la ora de începere a meciurilor. Simona Halep, Mihaela Buzărnescu, Irina Begu, Monica Niculescu şi Raluca Olaru au fost primite ca nişte adevărate staruri la Rouen.

Cum arată hotelul din Franţa la care sunt cazate Simona Halep şi compania

Simona Halep şi compania au ajuns în Normandia încă de luni şi au avut parte de o primire foarte călduroasă din partea francezilor, care le-au pus la dispoziţie unul dintre hotelurile de top din oraşul cu un trecut atât de bogat de istorie. Este vorba despre hotelul de Bourgtheroulde, de cinci stele, localizat chiar în inima Rouen-ului, în centrul istoric al oraşului.

O cameră la hotelul din Normandia costă în jur de 275 de euro pe noapte. “Normal, o cameră la acest hotel, care este de fapt un fost castel, costă cam 350 de euro pe noapte. Dar, în urma negocierilor s-a ajuns la 275 de euro. Fetelor noastre nu le lipseşte nimic acolo. Plus de asta au fost foarte bine primite”, a declarat George Cosac pentru telekomsport.ro. În plus, fetele noastre au parte de cele mai alese preparate pentru a fi în formă maximă. “Este un meniu uşor. Cât se poate de diversificat”, a explicat Răzvan Itu, director sportiv al FR de Tenis.

Hotel de Bourgtheroulde, Rouen – unde sunt cazate Simona Halep şi compania

Florin Segărceanu, încrezător înaintea semifinalei de Fed Cup contra Franţei

“Diferenţa ar trebui să fie la noi, în favoarea noastră pentru că o avem pe Simona. Este o diferenţă mare, avem o jucătoare senzaţională, numărul 2 în lume, cu o experienţă bogată şi în momentul în care ai o jucătoare pe care te bazezi şi ştii că în proporţie de 90% îţi câştigă două meciuri, viaţa este mai uşoară”, a declarat Florin Segărceanu la plecarea din România.