Fotbal international

Eden Hazard dezvăluie care e bătălia lui cea mai grea în carantină. “Trebuie să mă opresc de la dulciuri!”

13.04.2020 | 14:41
Eden Hazard dezvaluie care e batalia lui cea mai grea in carantina Trebuie sa ma opresc de la dulciuri
ADVERTISEMENT

Eden Hazard ar fi, teoretic, starul lui Real Madrid, judecând după faptul că spaniolii au plătit vara trecută clauza de eliberare a belgianului lui Chelsea, în valoare de 100 de milioane. Dar luând în calcul prestațiile din acest sezon și faptul că în ultimele două luni a fost accidentat Eden Hazard nu a justificat, în nici un fel, statutul de star pe Santiago Bernabeu.

Eden Hazard admite că este gurmand

Acum belgianul este, ca toți jucătorii lui Real Madrid, în carantină și se gândește serios la momentul în care fotbalul va reveni la viață, pentru că recunoaște că are multe de demonstrat fanilor și coechipierilor.

ADVERTISEMENT

Marea problemă pe care o întâmpină Eden Hazardîn perioada de carantină este dieta. Jucătorul admite că de când se știe a avut de tras pentru a se păstra cu kilogramele în parametrii normali, el fiind un gurmand.

A recunoscut pe post la televiziunea națională

Lucrul acesta l-a recunoscut în interviul acordat televiziunii RTBF, postul național din țara natală și spune că este foarte greu să se abțină de la anumite produse.

ADVERTISEMENT

„Încerc să nu merg la dulap pentru a mânca dulciuri, dar subiectul dietei este complicat pentru mine. Încerc să nu supraalimentez, dar nu este ușor, cămara este alături. Cu toate acestea, urmăresc cu atenție programul primit de la nutriționist și de la fizioterapeut”.

Nu îi e frică de COVID 19, ci de posibilitatea de a infecta pe alții

Eden Hazard e preocupat și de refacerea gleznei care l-a scos din activitate în ultimele luni. “Fac ce pot aici acasă, încerc să îmi întăresc glezna”

ADVERTISEMENT

Lui Hazard nu îi este teamă că s-ar putea infecta cu COVID 19. „Nu mi-e teamă să nu iau coronavirus, mă tem mai ales că l-aș putea transmite. M-aș vindeca pe mine, sunt sigur,  în timp ce există oameni care ar putea avea probleme grave”.

Copiii lui urmează școala pe internet

Belgianul este realist și spune că e conștient de faptul că pentru el problemele sunt minore în această perioadă grea, ceea ce nu se întâmplă cu alte persoane.

ADVERTISEMENT

„Suntem privilegiați: avem o grădină, ne jucăm acolo și copiii pot ieși și apoi urmează școala prin internet. Există oameni care chiar au o situație cu adevărat grea.”

ADVERTISEMENT