Fotbal international

Eden Hazard, prezentat la Real Madrid FĂRĂ NUMĂR pe tricou! :o 60.000 de fani pe Bernabeu! VIDEO

13.06.2019 | 20:53
Eden Hazard prezentat la Real Madrid FARA NUMAR pe tricou o 60000 de fani pe Bernabeu VIDEO

Joi, 13 iunie, de la ora 20:00 are loc prezentarea internaæionalului belgian Eden Hazard pe Santiago Bernabeu. Real Madrid îşi prezintă noul galactic, pentru care a plătit lui Chelsea momentan 100 de milioane de euro, dar în contractul dintre cele două cluburi mai figurează alte bonusuri, în funcţie de performanţele jucătorului, care pot urca suma până la 130 de milioane euro.


UPDATE Ora 21:00 / Eden Hazard a fost prezentat oficial fără a avea un număr pe tricou! 60.000 fani au venit pe Bernabeu să-l vadă!


Cum l-a prezentat AS, ziarul de casă al Real Madrid, pe Hazard

Eden Hazard, prezentat de Real Madrid

Venirea lui Eden Hazard este cel mai important transfer făcut de Real Madrid din 2013 până în prezent, adică din momentul în care pe Santiago Bernabeu călca pentru prima dată galezul Gareth Bale, adus de la Tottenham pentru 105 milioane. Gareth Bale se află şi acum în lotul lui Real, însă nu mai este dorit de nimeni şi drama este că nimeni nu vrea să dea 75 milioane pentru a-l lua definitiv.

Revenind la Eden Hazard, transferul său a creat o adevărată istierie printre suporteri, pentru că aceştia încep din nou să viseze la întreruperea hegemoniei marelui rival din Barcelona în La Liga şi la construirea unei noi echipe de calibru sub comanda lui Zinedine Zidane, omul cu nouă trofee în doi ani şi jumătate la Madrid şi revenit acum câteva luni, pentru a pune lucrurile la punct.

Eden Hazard și-a dorit să vină la Madrid pentru a lucra cu idolul său, Zinedine Zidane

Zinedine Zidane a fost motivul de a veni la Madrid

Sunt aşteptaţi la prezentarea lui Eden Hazard în jur de 40-50.00 de fani, dacă nu şi mai mult, belgianul având deja o imagine excelentă în ochii suporterilor lui Real, care ai fost foarte încântaţi că s-a finalizat acest transfer în loc să fie adus brazilianul Neymar. Eden Hazard este recunoscut drept un fotbalist foarte serios, un adevărat profesionist, cu o viaţă în afara terenului exemplară.

Şi belgianul a spus că a lucra cu Zinedine Zidane înseamnă împlinirea unui vis, pentru că francezul a fodt mereu un idol al său şi a dorit tot timpul să îi calce pe urme. Iar oportunitatea de a lucra chiar cu idolul său l-a determinat să accepte venirea la Real Madrid, pentru că Zidane a fost singurul motiv pentru care a vrut să lase Chelsea, unde a petrecut șapte ani minunați.