Fotbal intern

Edi Iordănescu, noi informații despre situația de la Gaz Metan: „Au fost zile grele”. Ce spune despre viitorul său

03.05.2019 | 23:26
Edi Iordanescu noi informatii despre situatia de la Gaz Metan Au fost zile grele Ce spune despre viitorul sau

Gaz Metan a câștigat cu 4-1 partida jucată pe teren propriu cu Hermannstadt și rămâne neînvinsă în play-out. Chiar și așa, clubul din Mediaș întâmpină probleme financiare, jucătorii fiind neplătiți din luna ianuarie. 

Edi Iordănescu, noi informații despre situația de la Gaz Metan

Jucătorii și antrenorul lui Gaz Metan au dezvăluit la finalul partidei că problemele se vor rezolva săptămâna viitoare.

„Am câștigat datorită caracterului echipei. Nu are nicio vină clubul pentru întârzierile salarile, e doar o chestie birocratică. Vom ieși din insolvență în curând. Dar asta nu-i interesează pe jucători, ei au contracte și trebuie respectate. Am traversat câteva zile grele și starea de spirit nu a fost cea mai bună. Sunt convins că lucrurile se vor așeza în cel mai scurt timp. Mie mi s-au promis niște lucruri și am încredere că oamenii au un cuvânt. Vrem să intrăm în play-off anul viitor. asta mă motivează” –  a spus Edward Iordănescu la Digisport.

„Sper să continuăm la fel. Avem o situație grea, dar jucăm pentru antrenor și pentru orgoliul nostru. Situația financiară a clubului nu e bună în acest moment. Noi ne gândim însă că se va rezolva în cele din urmă” – a spus Mario Rondon la Digisport.

„Chiar dacă au fost probleme cu banii, străinii au înțeles situația. Mă bucur că ne-am păstrat concentrarea. E un grup foarte unit. Am înțeles că săptămâna viitoare se va rezolva tot. La Gaz Metan tot timpul au fost probleme cu banii, întârzieri de 2-3 luni, ne-am obișnuit. Pentru străini e mai greu. Nu e ușor să te pregătești zi de zi fără bani. Vrem să terminăm pe primul loc” – a spus Vali Crețu la Digisport.