Fotbal international

Edi Iordănescu, pregătit de CFR Cluj-Malmo! “I-am studiat, gestionează bine meciurile”

24.07.2018 | 11:12
Edi Iordanescu pregatit de CFR ClujMalmo Iam studiat gestioneaza bine meciurile

Edi Iordănescu, pregătit de CFR Cluj-Malmo. Antrenorul clujenilor a prefaţat duelul din turul doi preliminar din Liga Campionilor. Tehnicianul de 40 de ani a susţinut o conferinţă de presă înaintea duelului cu formaţia suedeză şi declarat că a descoperit care sunt punctele forte ale adversarilor.

“Suntem în faţa unei duble manşe extrem de importante pentru club, pentru oraş, pentru suporteri, pentru noi toţi. O dublă manşă care trebuie tratată ca atare. Avem două jocuri şi trebuie să le tratăm foarte bine. Avem în faţă o echipă pe care am studiat-o, pe care o înţelegem, o echipă valoroasă, foarte echilibrată, cu o medie de vârstă foarte bună pentru performanţă, aproximativ 27 de ani, ceea ce înseamnă experienţă. Mai mult, e o echipă care are în componenţă foşti şi actuali internaţionali şi mulţi jucători obişnuiţi cu ceea ce înseamnă cupele europene. Am văzut că gestionează bine jocurile şi momentele de joc, ştiu când să accelereze, când să temporizeze, au maturitate în joc şi ştiu să profite de orice oportunitate”, a declarat Edi Iordănescu.

Edi Iordănescu, pregătit de CFR Cluj-Malmo

Edi Iordănescu, pregătit de CFR Cluj-Malmo. Tehnicianul clujenilor a susţinut că schimbarea antrenorului la echipa suedeză a produs o schimbare în bine în jocul adversarilor“Odată cu schimbarea antrenorului, echipa a intrat pe o pantă ascendentă, e din nou eficientă şi se află pe un drum bun. E o echipă extrem de echilibrată, cu multă calitate individuală, are un caracter nordic, gabarit, puetere şi disciplină tactică. Nu refuză un joc de luptă, dar are şi calitatea individuală pentru a produce un fotbal bun. Excelează la jocul colectiv, chiar dacă are şi individualităţi. E important să mergem mai departe, să avem caracter, personalitate, să fim exacţi şi să fim eficienţi. E nevoie să fim şi pragmatici în astfel de jocuri. Antrenez o echipă care are jucători de valoare, cu experienţă şi sunt sigur că împreună putem să reuşim un joc foarte exact şi să obţinem un avantaj cât de mic posibil pentru retur, pentru că acolo ne aşteaptă un meci de foc şi am văzut că aduc foarte mulţi oameni la stadion. Nu va fi uşor să avem meciul decisiv în deplasare, dar suntem pregătiţi să dăm totul şi să mergem mai departe”, a mai precizat antrenorul campioanei României. Meciul CFR Cluj – Malmo se va disputa marţi, de la ora 19:00, în turul doi preliminar din Liga Campionilor.

Edi Iordănescu, pregătit de CFR Cluj-Malmo
Edi Iordănescu, pregătit de CFR Cluj-Malmo