News

EDU.RO REZULTATE BAC 2016 TOAMNĂ. Vezi notele pe judeţe aici

EDU.RO REZULTATE BAC 2016 TOAMNA. Primele rezultate la cea de-a doua sesiune a examenului de BACALAUREAT 2016 vor fi afisate luni, pana la ora 16,00, potrivit calendarului aprobat de MENCS....
29.08.2016 | 17:30
EDURO REZULTATE BAC 2016 TOAMNA Vezi notele pe judete aici

EDU.RO REZULTATE BAC 2016 TOAMNA. Primele rezultate la cea de-a doua sesiune a examenului de BACALAUREAT 2016 vor fi afisate luni, pana la ora 16,00, potrivit calendarului aprobat de MENCS.

EDU.RO REZULTATE BAC 2016 TOAMNA. Rezultatele finale vor fi facute publice in data de 1 septembrie. Pentru sustinerea examenului in a doua sesiune a Bacalaureatului s-au inscris 42.261 de absolventi de liceu, dintre acestia 27.848 din promotia curenta, iar 14.413 din seriile anterioare.

EDU.RO REZULTATE BAC 2016 TOAMNA. Prezenta de 80,69% la ultima proba. 26 de candidati, eliminati

Rata de prezenta la ultima proba a sesiunii a doua a Bacalaureatului – cea la alegere a profilului – a fost de 80,69%, 26 de candidati fiind eliminati pentru tentativa de frauda.

VEZI AICI NOTELE PE JUDETE PENTRU SESIUNEA DE TOAMNA

EDU.RO REZULTATE BAC 2016 TOAMNA. Potrivit unui comunicat al MENCs, la ultima proba scrisa din cadrul sesiunii august – septembrie 2016 a examenului national de Bacalaureat, proba la alegere a profilului si specializarii – E)d), au participat 21.306 candidati (din totalul de 26.406 de candidati inscrisi pentru a o sustine).

”Rata de prezenta s-a situat la 80,69%. 26 de candidati au fost eliminati pentru tentativa de frauda. Nu s-au prezentat 5.074 de candidati. Precizam ca alti 15.855 de candidati au solicitat recunoasterea in sesiunea curenta a notelor obtinute la proba E)d) in sesiuni anterioare, conform reglementarilor in vigoare”, se arata in comunicat.

EDU.RO REZULTATE BAC 2016 TOAMNA. Candidatii la cea de a doua sesiune a examenului de Bacalaureat au avut de rezolvat luni, la proba scrisa de limba si literatura romana, la primul subiect cerinte pe baza unor texte de Mircea Eliade sau Gib Mihaescu.

EDU.RO REZULTATE BAC 2016 TOAMNA. Absolventii de liceul filiera teoretica – profil real si cei de la filiera vocationala au avut de rezolvat la primul subiect cerinte pe baza textului “Noaptea de Sanziene” de Mircea Eliade. La subiectul al II-lea candidatilor li s-a cerut sa scrie un text de tip argumentativ de 150 – 300 de cuvinte despre rolul comunicarii in relatiile de prietenie.

EDU.RO REZULTATE BAC 2016 TOAMNA. Ultimul subiect a fost de redactare a unui eseu de 600 – 900 de cuvinte in care sa fie prezentate tema si viziunea despre lume intr-un text poetic apartinand lui Mihai Eminescu, lui Lucian Blaga sau lui Nichita Stanescu.

EDU.RO REZULTATE BAC 2016 TOAMNA. Absolventii de liceu filiera teoretica – profilul umanist si filiera vocationala – profilul pedagogic au avut de rezolvat la primul subiect cerinte pe baza textului “Bordeiul din rezerva” de Gib I. Mihaescu.

La cel de-al doilea subiect candidatii au avut de scris un text de tip argumentativ de 150 – 300 de cuvinte despre rolul emisiunilor culturale in societatea actuala, iar la ultimul subiect li s-a cerut sa redacteze un eseu de 600 – 900 de cuvinte in care sa prezinte tema si viziunea despre lume intr-un text poetic apartinand lui Tudor Arghezi sau lui Ion Barbu.

sursa: stirileprotv.ro

De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea...
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea în viața ta
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink