News

El Chapo, chinuri cumplite în închisoare. Soţia sa susţine că celebrul traficant este “torturat încet”

Viaţa lui El Chapo în spatele gratiilor nu este deloc una uşoară, aşa cum mulţi ar fi tentaţi să creadă. Cel puţin asta susţine cea de-a treia soţia a celebrului traficant, Emma Coronel...
23.02.2016 | 00:03
El Chapo chinuri cumplite in inchisoare Sotia sa sustine ca celebrul traficant este torturat incet

Viaţa lui El Chapo în spatele gratiilor nu este deloc una uşoară, aşa cum mulţi ar fi tentaţi să creadă. Cel puţin asta susţine cea de-a treia soţia a celebrului traficant, Emma Coronel (26 de ani).

Deşi are o avere estimată la peste un miliard de dolari, El Chapo are o viaţă foarte grea în puşcărie. Asta pentru că, spune soţia lui, după ce a fost prins a doua oară, în luna ianuarie, măsurile se securitate ale închisoarii s-au sporit, iar traficantul este “torturat încet”.

Tânăra, numită de presă “regina lui El Chapo” a mai declarat, în primul interviu televizat pe care l-a susţinut vreodată, că El Chapo are, din cauza condiţiilor grele de detenţie, tensiunea foarte ridicată, ceea ce o face să fie foarte îngrijorată în privinţa sănătăţii lui. Mai mult, Emma crede că soţul ai ar putea chiar să îşi piardă viaţa în spatele gratiilor.

Totodată, Emma a mai declarat că soţul ei nu este nici pe departe atât de bogat şi de putenic cum se crede. “Orice rau care se intampla oriunde in lume este (pus pe seama – n.red.) lui El Chapo (…) nu este cel mai puternic capo din lume (…) insa guvernul (mexican – n.red) l-a facut cel mai cautat capo din lume poate pentru a ascunde lucruri mai importante. Nu este violent, nu este nepoliticos, nu l-am vazut sa zica vreodata ceva urat cuiva”, a mai spus tânăra.

El Chapo este, potrivit Departamentului Anti-Drog din SUA,  cel mai mare traficant de droguri din istorie. El este liderul cartelului Sinloa, unul dintre cele mai puternice organizaţii criminale din lume. De aproape 20 de ani, El Chapo este responsabil de traficul de doguri dintre SUA şi Mexic.

Sursă: www.libertatea.ro