News

El Chapo, lovitură după lovitură. Soția divorțează și vrea toți banii

15.09.2019 | 16:10
El Chapo a fost supranumit regele drogurilor. Sursa foto - facebook

El Chapo primește lovitură după lovitură. Regele drogurilor, condamnat pe viata și ținut intr-o închisoare de maxima securitate din SUA a aflat că Emma Coronel, sotia lui va divorța . Femeia vrea acum sa ramana cu toata averea acestuia. Tot ea a fost cea care a anuntat ca El Chapo va primit condamnare pe viata in urma cu mai multe luni, inainte ca procesul traficantului sa inceapa la New York.

El Chapo, lovitură după lovitură

Fapt care de altfel avea să se și întâmple. Între timp, El Chapo a fost condamnat fără drept de eliberare și nici măcar nu are voie sa primeasca vizite. Acum, Emma Coronel se va lupta cu guvernul american in incercarea de a pastra toata averea lui El Chapo. Face lucrul acesta pentru că pe langa condamnarea pe viata plus 30 de ani, El Chapo trebuie sa plateasca si daune de 10 miliarde de dolari guvernului american.

Mexicanul i-a anuntat deja pe americani ca refuză să facă acest lucru si a solicitat ca toata averea sa sa fie donata triburilor indigene din Mexic. Au apărut deja și primele informații despre viața lui el Chapo în spatele gratiilor. Potrivit avocatului său, viata de la inchisoarea americana l-a afectat pe El Chapo, recunoscut pentru faptul că a evadat de doua ori dintr-o închisoare din Mexic. “Este foarte trist, si-a schimbat complet comportamentul, se vedea din ochii sai ca e resemnat”, a spus Marc Fernich.

El Chapo, lovitură după lovitură. El Chapo
El Chapo, surprins în închisoarea americană. Sursa foto – facebook

Soția divorțează și vrea toți banii

Vă reamintim că regele drogurilor, Joaquin Guzman, poreclit El Chapo a fost pedepsit de o instanţă federală din districtul Brooklyn, New York la închisoare pe viaţă plus 30 de ani, pentru trafic de droguri şi mai multe conspiraţii în vederea comiterii unor crime. De remarcat că Guzman fusese declarat vinovat în februarie, după un proces cu juraţi. De remarcat că la ultima audiere pentru stabilirea pedepsei, El Chapo a declarat instanţei, prin intermediul unui translator, că detenţia sa în Statele Unite este “o tortură psihologică, emoţională şi mintală, 24 de ore pe zi”.

„Statele Unite nu sunt superioare altor țări corupte”, a mai spus acesta. Mai mult de atât, la puține momente după ce și-a aflat sentința, El Chapo a declarat că „nu s-a făcut dreptate” în cazul său.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri