Sport

STEAUA. Exclusiv / Hamroun i-a furat logodnica unui dinamovist!

Cu un debut remarcabil pe teren, Jugurtha Hamroun tinde să se risipească în afara acestuia, cucerit de viaţa nocturnă tumultoasă a Bucureştiului....
11.10.2015 | 12:45
STEAUA Exclusiv  Hamroun ia furat logodnica unui dinamovist

Cu un debut remarcabil pe teren, Jugurtha Hamroun tinde să se risipească în afara acestuia, cucerit de viaţa nocturnă tumultoasă a Bucureştiului.

VEZI IMAGINI CU SUPERBA IUBITĂ A LUI HAMROUN IN GALERIE FOTO

Jucătorul care a ieşit cel mai mult în evidenţă din lotul Stelei în urma evoluţiilor apreciate de toată lumea, mai puţin de adversari, Jugurtha Hamroun, a început să îşi facă simţită prezenţa şi în afara terenului. Algerianul a profitat de valul de simpatie creat în jurul său şi a îmbrăcat imediat haina de „macho man” după ce venise în Bucureşti ca un fotbalist pentru banca de rezerve, de la retrogadata Oţelul. Numai că transformarea într-un „Cassanova” îl poate costa viitorul la Steaua, date fiind exemplele unor foşti stelişti mult mai cunoscuţi pentru viaţa extrasportivă, „uşor” prea agitată, precum Gabi Tamaş, Adrian Cristea sau Mihai Costea.

Accidentări pe bandă

Algerianul venit de la o echipă în pragul colapsului total la o echipă cu pretenţii de Liga Campionilor nu a pierdut timpul şi încă de la primele apariţii a cucerit publicul stelist, staff-ul tehnic şi, poate cel mai important, pe Gigi Becali. Nu de puţine ori, patronul „roş-albaştrilor” l-a lăudat în public pe african şi l-a numit cel mai bun transfer din intersezon. Antrenorul Mirel Rădoi nu s-a putut bucura însă prea mult de serviciile lui Hamroun, din moment ce mijlocaşul ofensiv a avut parte de două accidentări în cele cîteva luni de cînd se află la club. S-a „rupt” prima dată la mijlocul lui august, în partida tur cu Rosenborg din preliminariile Ligii Europa. În finalul primei reprize, Hamroun alerga după o minge în jumătatea adversă şi s-a oprit brusc, acuzînd dureri la coapsa dreaptă. Au urmat aproape trei săptămîni de pauză. Revenit pe teren, algerianul a dat dovadă de un ghinion teribil şi la jocul cu FC Voluntari, la doar cinci săptămîni distanţă de prima accidentare, a păţit-o din nou. Diferenţa a fost că de această dată a suferit o ruptură la coapsa stîngă…

Acomodat rapid la stilul bucureştean

Accidentările musculare repetate ar avea o explicaţie în stiulul de viaţă al fotbalistului. Din moment ce în astfel de cazuri e nevoie de pauză de la orice fel de efort, algerianul se pare că nu ar fi tocmai un pacient exemplar, pentru că iese din cuvîntul staff-ului medical destul de des. Venit în vară din Galaţi în Bucureşti, Hamroun s-a integrat la fel de bine ca în iarbă şi în stilul energic de viaţă al Capitalei. A gustat din viaţa de noapte şi i-a plăcut atît de mult încît a ajuns un client obişnuit al distracţiilor nocturne. Chiar dacă are plăcerea de a colinda prin cluburile de fiţe din peisajul dîmboviţean, trebuie spus că Hamroun are, totuşi, o regulă de la care nu se abate niciodată: fără alcool. Se distrează, dar nu bea „grade”.

Se iubeşte cu „fosta” lui Turcu jr.

În urma escapadelor sale nocturne, Hamroun nu s-ar fi ales doar cu genunchii moi. Tînărul fotbalist al Stelei a întîlnit prin cluburile pe care le frecventează o cunoscută brunetă din high-life-ul bucureştean, Adelina Nica. I-a căzut cu tronc şi în momentul actual „construiesc” începutul unei relaţii. Bruneta se ocupă în special cu prezentările de modă şi este recunoscută ca una dintre cele mai apreciate modele de lenjerie intimă. Pînă ca Hamroun să intre „în posesie”, de calităţile brunetei s-au bucurat pînă în prezent Liviu Vîrciu şi fiul cel mare al lui Vasile Turcu, Adrian. De altfel, Adrian Turcu a avut o legătură de-a dreptul serioasă cu Adelina, cei doi ajungînd chiar la un pas să se căsătorească. Au fost împreună mai bine de un an, iar în acest timp atinseseră un nivel înalt al relaţiei, de unde se „vedea” nunta. Dar escapadele amoroase ale lui Adrian au făcut ca tînăra să îl părăsească, chiar dacă pînă la ofiţerul stării civile mai era doar un pas. Pe care Adrian l-a făcut alăturea cu drumul. Greşit. Şi de care a profitat Jugurtha Hamroun, care a ştiut să se impună ca „titular” în faţa Adelinei, după cîteva intersectări „întîmplătoare” în nocturnă…

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA CUM ARATĂ IUBITA LUI HAMROUN

Adelina cu prietenul lui Hamroun

Prins în „ofsaid” de Rădoi

Chiar dacă momentan se află într-o relaţie cu Adelina, Hamroun a „gustat” din mai multe „preparate tradiţionale” româneşti pînă să se oprească doar la modelul de lenjerie intimă. Una din „poftele” nocturne ale lui Hamroun a fost prezentată într-o ediţie trecută FANATIK. După jocul de la Bucureşti cu Rosenborg, în care s-a şi accidentat, stelistul s-ar fi retras la hotel în cantonament, unde a primit îngrijiri medicale „speciale”. În camera lui s-a insinuat o prezenţă feminină, dar, din păcate pentru mijlocaş, acest episod a ajuns la urechile lui Mirel Rădoi a doua zi. Tînăra a atras atenţia personalului din hotel, iar angajaţii au găsit de cuviinţă că tehnicianul trebuie anunţat de prezenţa unei femei într-o cameră a unui stelist, total împotriva Regulamentului de Ordine Interioară. Rădoi a răbufnit la adresa algerianului imediat cum a aflat, mai ales că escapada i-a fost confirmată de camerele de supraveghere ale hotelului. Rădoi l-a băgat în şedinţă pe Hamroun de faţă cu colegii săi, dar fără să-i acorde africanului vreo pedeapsă. Iniţial. Pentru că, după ce a simţit tensiune în lot, odată cu precedentul cazului „Tamaş”, Rădoi s-a văzut nevoit să ia o măsură împotriva preferatului său şi l-a „ars” la bani.

Galeria cuceritorilor fără glorie

De cînd a ajuns la Steaua, Hamroun a arătat încredere în forţele sale şi s-a prezentat drept „un fel de Zidane”, păstrînd proporţiile, date fiind originile algeriene ale fostului star de la Real Madrid. „Este o mare onoare să joc la un club precum Steaua. Pot să îmi arăt valoarea, calităţile. Îmi place să driblez, sînt tehnic. Sînt un fel de Zidane”, spunea stelistul fără modestie după semnarea contractului. Chiar dacă jocul i-a ieşit cînd a fost apt din punct de vedere medical, Hamroun este în pericol să intre în galeria celor celebri şi talentaţi de la Steaua care au clacat din cauza unei vieţii extrasportive agitate. Astfel, dintr-un „fel de Zidane”, Jugurtha Hamroun poate ajunge lejer „un fel de Nilă” sau „un fel de Prinţ Cristea”, fotbalişti care promiteau, dar viaţa de noapte şi femeile frumoase le-au înnodat/înmuiat picioarele… Este arhicunoscut momentul în care Gigi Becali a ieşit public cu un mesaj colorat pentru Mihai Costea. Patronul îi cerea în mod direct jucătorului său să renunţe la relaţia cu Daniela Crudu după ce randamentul său pe teren era tot mai slab. „Această femeie, Daniela Crudu, este periculoasă rău de tot! Îl va distruge pe Mihai Costea şi nu va mai juca fotbal. El a stat după «Cruduţa» pînă dimineaţă. Normal că nu îl mai ţin genunchii după o noapte cu ea”, spunea Becali în toamna lui 2011. După care, Costea a fost tras pe linie moartă. Hamroun este astfel în pericol ca din preferatul lui Becali să ajungă indezirabilul de la Palat după ce îşi duce, pentru moment cu glorie, renumele de „noul Cassanova” al steliştilor.

500.000 de euro l-a costat pe Gigi Becali transferul lui Hamroun de la Oţelul Galaţi

„E de talia lui Wesley, e unul dintre cei mai buni jucători străini care au ajuns în România. Aşa îl văd eu. Cred că văd bine, din moment ce îi iau cu 500.000 şi îi dau cu 6 milioane. Îmi place cum pune piciorul pe minge, cum o atinge, cum pleacă” (Gigi Becali)