Fotbal international

El este avocatul ales de Ronaldo! Starul lui Juventus joacă tare și solicită daune morale

09.10.2018 | 11:00
El este avocatul ales de Ronaldo Starul lui Juventus joaca tare si solicita daune morale

Cristiano Ronaldo l-a ales pe David Chesnoff ca să scape de acuzațiile de viol pe care modelul Kathryn Mayorga i le aduce. Chesnoff s-a remarcat de-a lungul timpului drept apărătorul vedetelor.

A colaborat cu nume uriașe din sport și nu numai, precum Shaquille O’Neal, Mike Tyson, André Agassi, Leonardo DiCaprio, Paris Hilton sau Bruno Mars. Conform informațiilor aflate de jurnaliștii de la cotidianul spaniol MARCA, avocatul lui Ronaldo nu va avea doar misiunea de a-l scăpa pe clientul său de acuzațiile de viol, ci și să obțină o sumă consistentă de bani pentru daune morale.

David Chesnoff este avocatul ales de Ronaldo

Chesnoff va avea la dispoziție 20 de zile pentru a răspunde oficial la denunțul Kathrynei Mayorga. Avocatul în vârstă de 63 de ani a câștigat de-a lungul timpului procese complicate și nu doar celebritățile s-au aflat pe statul său de plată, ci și oameni din crima organizată.

Pentru a se concentra asupra procesului, Cristiano Ronaldo a ajuns la o înțelegere cu Federația Portugheză prin care nu va mai onora meciurile naționalei în 2018. Practic, starul lui Juventus va avea la dispoziție câte zece zile libere atât în octombrie, cât și în noiembrie pentru a încerca să clarifice lucrurile cu avocatul său.

În orice caz, Ronaldo nu pare să fie afectat în plan sportiv. Cristiano a marcat trei goluri și a oferit cinci assist-uri pentru Juventus în cele opt jocuri oficiale în care s-a aflat pe teren.

Mai mult, Real Madrid traversează cea mai slabă formă ofensivă din ultimii nouă ani, exact perioada în care Ronaldo s-a aflat la club. Următorul meci pe care Cristiano Ronaldo îl va juca este programat sâmbătă, de la ora 19:00, în deplasarea de la Udinese.

Juventus are nouă victorii din tot atâtea partide jucate de la venirea lui Cristiano Ronaldo la Torino. Mai mult, juventinii au primit numai trei goluri în ultimele lor opt meciuri.