News

El este Bogdan, tânărul ucis de șoferul beat din Suceava. Ce s-a întâmplat între cei doi înainte de tragedie

Bogdan Ionuț S., în vârstă de 26 de ani, este tânărul ucis de șoferul beat din Suceava. Ce s-a întâmplat între cei doi înainte de tragedia de miercuri dimineața.
02.05.2024 | 13:56
El este Bogdan tanarul ucis de soferul beat din Suceava Ce sa intamplat intre cei doi inainte de tragedie
Bogdan Ionuț, 26 de ani, este tânărul ucis de șoferul beat din Suceava. Cei doi tineri s-ar fi certat înaintea tragediei la o petrecere. Sursa foto: captură Antena 3 / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Bogdan Ionuț S., în vârstă de 26 de ani, este tânărul ucis de un șofer beat la Suceava. Între timp, au apărut detalii noi și extrem de importante despre tragedia petrecută în prima zi al lunii mai.

Bogdan Ionuț, 26 de ani, este tânărul ucis de șoferul beat din Suceava. Cei doi tineri s-ar fi certat înaintea tragediei la o petrecere

În primele ore ale zilei de miercuri, 1 mai, când încă nu se luminase bine afară, un tragic accident rutier avea loc pe drumul județean care leagă localitățile Moara și Frumoasa.

ADVERTISEMENT

La ora 6.20, Poliția Municipiului Suceava era alertată în legătură cu faptul că o persoană a fost găsită decedată la fața locului. Ajunși în zonă, criminaliștii trimiși au identificat victima: un tânăr în vârstă de 26 de ani.

Decesul acestuia a survenit în urma unui accident rutier. Șoferul vehiculului implicat a părăsit locul faptei. În mai puțin de două ore de la producerea tragediei, polițiștii au identificat vehiculul implicat și pe șoferul vinovat. Vorbim de un tânăr de 21 de ani numit Sebastian D.

ADVERTISEMENT

Între timp, a fost făcută publică și identitatea victimei. Cadavrul găsit pe șosea îi aparține lui Bogdan Ionuț Sefciuc (26 de ani). Presa locală notează că între victimă și șoferul care a lovit-o ar fi existat un conflict, chiar înainte de tragedie.

Cunoscuți ai celor doi tineri implicați în accident au spus, pentru Știrea Sucevei, că în noaptea de marți spre miercuri cei doi au participat la o petrecere. Evenimentul a avut loc la o locuință din apropierea locului accidentului.

ADVERTISEMENT

Apoi, spre dimineață, cei doi tineri au avut un conflict. Au ajuns chiar să se bată. Ulterior, Bogdan Ionuț Sefciuc a plecat de la locuința respectivă. În urma sa, Sebastian Dulceac (21 ani), care era băut, ar fi luat un topor și l-ar fi cautat pe Bogdan pentru continuarea conflictului.

În final, pentru că bărbatul de 26 de ani se îndepărtase de locuința unde a avut loc petrecerea, tânărul de 21 de ani s-a urcat în mașină și a pornit în căutarea rivalului său.

ADVERTISEMENT

În momentul în care l-a ajuns pe Bogdan, șoferul beat l-a izbit din plin, fără milă. Spulberat de mașina agresorului, un VW Touran, Bogdan nu a avut nicio șansă de supraviețuire.

ADVERTISEMENT