News

Scenariu șocant în cazul accidentului mortal din Suceava: șoferul fugar și-ar fi ucis intenționat victima

Apare un scenariu șocant în cazul accidentului mortal din Suceava. Sunt indicii conform cărora șoferul fugar și-ar fi ucis intenționat victima.
02.05.2024 | 10:41
Scenariu socant in cazul accidentului mortal din Suceava soferul fugar siar fi ucis intentionat victima
Scenariu șocant luat în calcul de Poliție în cazul accidentului mortal din Suceava. Sursa foto: monitorulsv.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un scenariu șocant în cazul accidentului mortal din Suceava a apărut în spațiul public. Se pare că șoferul fugar și-ar fi ucis intenționat victima. Ce s-a întâmplat între cei doi.

Scenariu șocant luat în calcul de Poliție în cazul accidentului mortal din Suceava. Sunt informații că șoferul fugar și-ar fi ucis intenționat victima

Un accident mortal s-a produs miercuri, 1 mai, pe drumul județean dintre Moara și Frumoasa, în județul Suceava. O mașină condusă de un tânăr de 21 de ani a spulberat un pieton de 25 de ani.

ADVERTISEMENT

Aruncat câteva sute de metri, tânărul care se afla pe șosea nu a avut nicio șansă de supraviețuire. Într-o primă fază, șoferul vinovat de producerea tragediei a fugit de la fața locului, însă avea să fie depistat rapid de polițiști.

Camerele de supraveghere instalate pe un imobil din zonă au surprins imagini cu accidentul. Se vede cum tânărul de 25 de ani, din Suceava, este aruncat pe o mare distanță și rămâne inert pe asfalt.

ADVERTISEMENT

Tragedia rutieră se întâmpla puțin după ora 5.00. Afară abia se luminase. Ulterior, având la bază imaginile, dar și bucăți din caroseria mașinii implicate, oamenii legii l-au identificat rapid pe vinovat.

Poliția a ajuns la concluzia că la volanul autoturismului, un VW Touran, se afla un localnic din Moara. Ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, acesta a mers acasă, a băgat mașina în garaj și s-a încuiat în locuință.

ADVERTISEMENT

Ore întregi, agenții s-au rugat de suspect să iasă din casă pentru a fi dus la audieri. S-a întâmplat asta pentru că cei de la poliție nu aveau mandat. În jurul prânzului, convins de avocat, tânărul s-a predat.

Inițial, autorul accidentului a spus că nici nu a realizat că a lovit un om. Ei bine, se pare că acest caz ascunde o poveste mult mai întunecată. Anchetatorii ar lua în calcul varianta în care șoferul și-ar fi călcat intenționat victima.

ADVERTISEMENT

S-a întâmplat asta după perchezițiile de la casa șoferului. Aici au fost găsite indicii care arată că acolo ar fi avut loc o altercație, notează Antena 3. Mașina suspectului avea pe partea din stânga față semne clare de impact, iar parbrizul era spart.

Anchetatorii au ridicat mai multe probe, inclusiv ADN, în curte și din casă. Aici ar fi existat o altercație, înainte de incident. În plus, surse judiciare spun că nu este exclusă nicio ipoteză, fiind luată în calcul și posibilitatea unui omor.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților