Evenimentul zilei

El este omul care a răspuns de pe telefonul lui Marcel Toader în această seară

03.08.2019 | 22:02
El este omul care a răspuns de pe telefonul lui Marcel Toader

El este omul care a răspuns de pe telefonul lui Marcel Toader în această seară! Îl cheamă Johnny Săndulescu și este un prieten bun al lui Marcel Toader, potrivit libertatea.ro. Se pare că prietenul lui Marcel Toader este cel care a confirmat vestea tristă care a înmărmurit întreg show-bizz-ul românesc.

Johnny Săndulescu. El este omul care a răspuns de pe telefonul lui Marcel Toader în această seară

Prima persoană care a vorbit despre tragedie a fost Gabriela Cristea, fosta lui soție, care nu a putut să creadă când a auzit. Cea cu care Marcel Toader a împărțit bune și rele a crezut chiar că este o glumă proastă. Chiar dacă cei doi nu au mai ținut legătura decât prin intermediul avocaților, Gabriela Cristea a rămas șocată.

“Poftim?! Nu știu absolut nimic, acum aflu. Nu am mai ținut legătura cu el, decât prin intermediul avocaților și nici cu familia lui. Îmi pare rău. Dar sigur nu e o glumă? Chiar nu știu nimic. Condoleanțe familiei, altceva ce pot să spun!?“, ne-a declarat în exclusivitate Gabriela Cristea, fosta soție a lui Marcel Toader.

El este omul care a răspuns de pe telefonul lui Marcel Toader
El este omul care a răspuns de pe telefonul lui Marcel Toader

Ce a spus fosta soacră a lui Marcel Toader

Și fosta lui soacră, mama Gabrielei Cristea a vorbit despre decesul lui Marcel Toader. “Am auzit că a murit… Ce pot să spun… Îmi pare rău, probabil neajunsurile și-au spus cuvântul. Toate lucrurile negative din viața lui. Nu a reușit să își țină lângă el nicio soție din cele 6… Iar după toate aceste lucruri am înțeles că s-a retras lângă mama lui la Constanța. A fost greu și pentru el…” , a spus mama adoptivă a Gabrielei Cristea, Paula Crăciunescu, potrivit libertatea.ro.

Marcel Toader a murit în timp ce se afla la masă împreună cu avocatul său. Se pare că o ambulanță a fost chemată de urgență la fața locului, iar omul de afaceri a fost resuscitat minute în șir, însă medicii s-au văzut nevoiți să se declare încinși să să declare decesul lui marcel Toader.

Marcel Toader va fi condus luni pe ultimul drum. Înmormântarea va avea loc la Constanța, locul său natal, unde încă mai trăiește mama sa, potrivit spynews.ro. Marcel Toader va fi înmormântat în cimitirul unde își doarme somnul de veci mai multe rude de-ale sale.

Tags: