Fotbal intern

Pe el l-a vrut Generaţia de Aur preşedinte la FRF: “I-am refuzat!”

Generaţia de Aur încă nu şi-a desemnat candidatul pentru alegerile FRF din luna mai a anului viitor, însă propuneri au existat deja. FANATIK.RO a prezentat cine ar putea să fie candidaţii...
07.11.2017 | 15:29
Pe el la vrut Generatia de Aur presedinte la FRF Iam refuzat

Generaţia de Aur încă nu şi-a desemnat candidatul pentru alegerile FRF din luna mai a anului viitor, însă propuneri au existat deja. FANATIK.RO a prezentat cine ar putea să fie candidaţii pentru şefia fotbalului românesc – VEZI DETALII AICI. Iar prima este una surpriză: Dani Coman! Preşedintele celor de la Astra Giurgiu a dezvăluit că a fost contactat de reprezentanţii celei mai bune echipe din istoria naţionalei României pentru a-i propune să candideze la preşedinţia FRF cu sprijinul lor.

”Nu e cazul să candidez. Nu am acumulat suficientă experienţă pentru a putea ocupa această funcţie. Pe mine nu m-a sunat Răzvan Burleanu să-mi spună să candidez! M-au sunat foştii jucători din cea mai bună generaţie a României! Generaţia de Aur! M-au sunat să candidez, că aşa ar fi cel mai bine!”, a spus Dani Coman la Telekom Sport. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

De ce a refuzat Dani Coman

Coman a explicat că nu a dorit să se angreneze în lupta cu Răzvan Burleanu pentru că nu este interesat de preluarea unei alte funcţii în acest moment. Şeful giurgiuvenilor a povestit că a avut discuţii cu membrii Generaţiei de Aur în urmă cu două luni, însă le-a comunicat din start că nu are de gând să plece de la Astra şi că nu vrea să facă parte din niciun grup de interese.

 “Atunci eu omul cui sunt!? Da (n.r. voiau să se alăture proiectului lor). Nu e vorba că nu vreau să am legătură cu ei, dar nu mă interesează acum să candidez. Eu nu fac parte din niciun grup. Sunt lucruri pe care le-am discutat cu anumite persoane în urmă cu vreo două luni. Am zis din start că nu candidez. Nu vreau să fac parte din niciun grup”,  a declarat Coman.