News

Elena Cârstea suferă enorm! Motivul pentru care nu își va putea vedea fiica cea mică timp de 6 luni

22.03.2019 | 13:56
Elena Carstea sufera enorm Motivul pentru care nu isi va putea vedea fiica cea mica timp de 6 luni

Ambele fiice ale Elenei Cârstea au ales să intre în Armată, motiv pentru care fiica cea mică va urma să plece, după înrolare, timp de 6 luni de zile, departe de familie. Din nefericire, cunoscuta cântățreață va trebuisă se obișnuiască de acum cu statul distanța care o va despărți de cele două pentru că regulile nu se pot încălca deloc. Sanda și Adriana au avut norocul ca Elena să le schimbe soarta, iar, după ce artista le-a văzut pentru prima oară în pătuțurile de la orfelinat, le-a îndrăgit și nu s-a mai putut despărți de ele.

Elena Cârstea, departe de fiica cea mică!

Cunoscuta artistă le-a înfiat pe Sanda și Adriana și a plecat în America, unde a știut că o să le ofere un trai mai bun și alte șanse pentru viitorul lor. Se pare că, după ce au crescut, ambele au ales să se îndrepte spre Armată. Cel mai nou recrut este Adriana, care va trebui să stea 6 luni de zile fără mama sa.

Primul pas a fost făcut de Sanda, care a intrat în Garda Națională, unde poate fi oricând solicitată să salveze oameni în cazuri extreme precum cutremure sau uragane.  Acum că și mezina a îmbrăcat haina militară, va trebui să comunice cu familia ei, pe perioada a 6 luni de zile, doar prin scrisori.

 Elena Cârstea, despărțită de fiica cea mică pentru 6 luni
Elena Cârstea, despărțită de fiica cea mică pentru 6 luni

Elena Cârstea, despre moartea fiului său adoptiv

Brett Muratt, fiul soțului său, s-a stins din viață la vârsta de 30 de ani. „Sunt devastată, abia am reuşit să-mi liniştesc soţul, nu ne mai revenim. Mâine (n.r. miercuri) începem formalităţile. A fost la noi şi Alex (25 de ani), fiul cel mic al lui Glenn, au plâns unul pe umărul celuilalt. Nu vă pot spune mai multe, vreau să treacă o perioadă, să ne liniştim. Abia apoi voi vorbi despre cauza decesului”, a declarat Elena Cârstea pentru Click!