Life

Elena Gheorghe, apariţie provocatoare în cel mai nou videoclip. Cum arată vedeta la 35 de ani

08.10.2020 | 00:07
Elena Gheorghe aparitie provocatoare in cel mai nou videoclip Cum arata vedeta la 35 de ani
ADVERTISEMENT

Elena Gheorghe este o vedetă foarte activă pe rețelele de socializare, unde are peste un milion de urmăritori, pe care îi ține permanent la curent cu noutățile din viața ei.

Recent, aceasta a postat o fotografie incendiară pe contul ei de Instagram, care i-a lăsat cu gura căscată pe admiratorii ei. Se pare că, deși Elena este mamă a doi copii, corpul ei nu a suferit modificări, aceasta având un trup perfect.

ADVERTISEMENT

Nu este un secret faptul că Elena Gheorghe acordă mare atenție alimentației și stilului de viață, vedeta având, pe lângă un corp de invidiat, și un ten impecabil, lipsit de imperfecțiuni.

Elena Gheorghe, fotografie de senzație în lenjerie intimă. Cum arată vedeta după două sarcini

Deși are un băiețel de 8 ani, Nicholas, și o fetiță de 3 ani, Amelie, Elena Gheorghe este într-o formă fizică de invidiat și se mândrește cu felul în care arată, dovadă fiind cea mai recentă postare a ei de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Miercuri seară, fosta componentă Mandinga a publicat o imagine de senzație în mediul online. Artista a fost surprinsă într-o ipostază inedită, purtând doar lenjerie intimă, iar fanii au fost impresionați de trupul vedetei, care arată ca o tânără de 20 de ani.

Muziciana în vârstă de 35 de ani a postat controversata fotografie pentru a anunța lansarea celui mai nou single, intitulat ”Vulnerabili”. Aceasta a adăugat și un scurt mesaj de promovare în dreptul postării.

ADVERTISEMENT

„Exact asa cum suntem noi acum “Vulnerabili” asa se numeste noul meu single. Soon”, a scris Elena Gheorghe.

Postarea a stârnit curiozitatea susținătorilor solistei, care s-au bucurat să afle că Elena va lansa o nouă piesă în limba română, așteptând cu nerăbdare să asculte melodia celebrei artiste.

ADVERTISEMENT

,,Vrem piesa cât mai repede” sau ,,De cand astept aceasta piesa, ma bucur enorm ca i si in romana” reprezintă doar o parte din reacțiile fanilor.

Nu este pentru prima dată când Elena Gheorghe surprinde internauții cu silueta ei perfectă, interpreta fiind adesea asaltată cu mesaje cu privire la modalitatea în care se menține și primind nenumărate complimente pentru modul în care arată.

 

ADVERTISEMENT