News

Elena Udrea ar fi ajuns în România. Cine o însoțește pe iubita lui Adrian Alexandrov

08.07.2019 | 09:06
Elena Udrea ar fi ajuns in Romania Cine o insoteste pe iubita lui Adrian Alexandrov

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a ajuns în România, potrivit unor surse citate de antena3.ro! Fostul ministru a declarat în repetate rânduri că vrea să se întoarcă acasă pentru a se putea apăra în procesele pe care le are, însă nu a făcut-o până când CCR nu s-a pronunțat asupra legalității constituirii completurilor de trei judecători de la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Elena Udrea ar fi ajuns în România

Primele fotografii cu Elena Udrea în avion au fost difuzate de Antena 3. Aceasta a fost fotografiată alături de fiica sa şi de mama sa, într-un avion de linie. Cele trei au zburat la clasa economic și au plecat din Costa Rica cu o cursă de Frankfurt.

Elena Udrea a declarat în nenumărate rânduri că vrea să ajungă în România, unde să-și creștineze fiica. Eva este încă nebotezată, deoarece în Costa Rica nu este nicio biserică creștin ortodoxă, așa că fetița a rămas, momentan, nebotezată.

Elena Udrea ar fi ajuns în România
Elena Udrea ar fi ajuns în România. Sursa foto: antena3.ro

Elena Udrea, fotografiată în avion alături de fiica și mama ei

Udrea a fugit din România în februarie 2018 în Costa Rica. Câteva luni mai târziu, în iunie 2018, Elena Udrea a fost condamnată la șase ani de închisoare în dosarul Gala Bute. Patru luni mai târziu, Udrea și Bica erau arestate în Costa Rica. Elena Udrea a fost capturată pe 3 octombrie și timp de trei luni s-a confruntat cu rigorile închisorii de acolo. Fostul ministru al Turismului a fost eliberat din închisoare, chiar de Crăciun, după ce judecătorii au decis suspendarea pedepsei de șase ani de închisore în dosarul Gala Bute. Ea a depus o solicitare pentru obţinerea azilului în Costa Rica.

Omul de afaceri Cornel Tăbăcaru a declarat că, acum câteva zile, Elena Udrea şi-ar fi informat apropiaţii din Costa Rica cu privire la o plecare spre Europa, dar spre Londra. Tăbăcaru a adăugat că, în urma celor mai noi informații, apărute astăzi, Elena Udrea și-a schimbat planul inițial.

“Ea trebuia să se îmbarce pentru Londra și să se întoarcă în Costa Rica. Faptul că poza a surprins-o împreună cu mama și copilul mă face să cred că și-a schimbat planul pe care îl avea acum 2-3 zile”, a menționat Tăbăcaru, apropiat al fostului ministru al Turismului.

Tags: