News

Elena Udrea s-ar fi căsătorit în secret cu Adrian Alexandrov! Imaginile care i-au dat de gol

23.09.2019 | 18:21
Elena Udrea s-ar fi căsătorit în secret cu Adrian Alexandrov! Imaginile care i-au dat de gol
Elena Udrea s-a căsătorit în secret cu Adrian Alexandrov *foto: realitatea.net

Fericire mare în familia fostului ministru al Turismului și candidat la alegerile prezidențiale, Elena Udrea, după ce în acest weekend ar fi botezat-o pe fiica sa, Eva Maria, alături de iubitul său Adrian Alexandrov. Paparazzi au surprins însă un detaliu care a scăpat la prima vedere presei, dar și care ar răspunde mai multor întrebări de la botezul fetei. Cei de la Spy News arată că cei doi aveau verighete pe degete, ceea ce înseamnă că s-au folosit de momentul botezului pentru a-și uni destinele!

Elena Udrea și Adrian Alexandrov s-ar fi căsătorit în secret

Camerele de luat vederi au fost weekendul trecut la Mănăstirea Cașin din capitală. Jurnaliștii au fost prezenți în număr mare la biserică pentru botezul micuței Eva Maria, fiica Elenei Udrea și a lui Adrian Alexandrov: „Vreau să îmi cresc copilul Acasă, să o botez la biserica unde m-am rugat să devin mamă, cu familia mea și cei cu adevărat apropiați mie, alături de noi”, spunea Udrea în momentul în care s-a întors din Costa Rica.

Elena Udrea a fost la botez într-o rochie albă, semnată de Dana Budeanu și care a fost destul de criticată de creatorul de modă Iulia Albu. De asemenea, evenimentul a avut parte de o două perechi de nași. Motivul pentru care s-au întâmplat aceste lucruri este dată de faptul că cei doi s-ar fi căsătorit, susține sursa citată. Asta pentru că pe degetele celor doi se pot observa verighete!

Elena Udrea s-a căsătorit în secret cu Adrian Alexandrov
Elena Udrea s-a căsătorit în secret cu Adrian Alexandrov *foto: spynews.ro

Elena Udrea și Adrian Alexandrov formează un cuplu de mai mulți ani

Elena Udrea și iubitul ei sunt împreună de mai bine de trei ani. Adrian Alexandrov este cu 11 ani mai tânăr decât fosta ucenică a lui Traian Băsescu. Bărbatul a fost manechin de la vârsta de 18 ani, iar acum lucrează ca broker imobiliar.

Cei doi aveau verighete de aproape jumătate de an, după cum susțineau prietenii: „Adrian ne-a arătat că poartă verighetă, dar ne-a spus că nu a existat o ceremonie. A zis că e un semn de dragoste și de respect față de partenera lui”. Acum se pare că Udrea și iubitul ei au ales să își unească destinele și în Biserică.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri