Elena Udrea dă vestea anului în politică: “Viorica Dăncilă ar trece la Pro România”

Bogdan Solomon   
în HotNews
14/04/2019, 10:21
Elena Udrea dă vestea anului în politică: “Viorica Dăncilă ar trece la Pro România” GALERIE FOTO
Elena Udrea, afirmații surprinzătoare în legătură cu Viorica Dăncilă

Elena Udrea lansează o ipoteză surprinzătoare în legătură cu Viorica Dăncilă. Fostul ministru al Turismului susține că nu ar fi surprinsă de posibilitatea ca actualul premier al României să părăsească PSD pentru a se alătura Pro România, partidul condus de Victor Ponta.

Elena Udrea aruncă bomba. Viorica Dăncilă la Pro România?

Într-o postare publicată recent pe o cunoscută rețea de socializare, fostul ministru Elena Udrea afirmă că nu exclude posibilitatea ca în viitorul nu foarte îndepărtat, Viorica Dăncilă să treacă la Pro România, formațiunea politică a lui Victor Ponta.

Situaţia lui Dragnea din zilele acestea mi-a prilejuit o constatare. Odată cu femeile susţinute de el în diverse funcţii publice importante, a căzut şi povestea că femeile ar fi mai loiale şi mai devotate decât bărbaţii”, scrie fostul ministru. Nu m-ar miră dacă, după Grindeanu şi Tudose, şi Viorica Dăncilă ar trece la Pro România” , a scris Elena Udrea pe pagina sa de Facebook.

Viorica Dăncilă la Pro România? Anunțul Elenei Udrea
Viorica Dăncilă la Pro România? Anunțul Elenei Udrea

Liviu Dragnea: „Dăncilă e mai stăpână pe Guvern”

În ceea ce privește poziția partidului Social Democrat față de premierul Viorica Dăncilă, liderul Liviu Dragnea a afirmat joi că aceasta este mai stăpână pe Guvern, comparativ cu momentul în care a preluat funcția.

Acum e mai e mai stăpână pe Guvern, e firesc. În primele zile era, totuşi, o meserie nouă, o funcţie nouă, o poziţie nouă, nu mai fusese în vreun guvern până atunci, cu atât mai puţin prim-ministru. Discutam mai mult. În ultimele luni şi eu am zis să vorbim mai puţin pentru că a început să se implice mai mult în activitatea Guvernului. De la 1 ianuarie nici nu mai este acelaşi timp la dispoziţie pentru a purta discuţii, sunt tot felul de întâlniri, deplasări şi acum e plecată, la Dubrovnik am înţeles. Deci numai e acelaşi timp disponibil de discuţie, dar relaţia e bună. Nu vreau să amestec un lucru, adică nu facem pereche politică doamna Dăncilă cu domnul Toader” , a declarat liderul social-democraților.

Închide ×