News

Elena Udrea îşi continuă dieta şi după doua luni de arest!

Elena Udrea se afla in Arestul Politiei Capitalei de aproape doua luni, dar cu toate acestea, de fiecare data cand este adusa la audieri, arata foarte bine. Secretul ei ar fi acela ca pana si la...
16.04.2015 | 13:03
Elena Udrea isi continua dieta si dupa doua luni de arest

Elena Udrea se afla in Arestul Politiei Capitalei de aproape doua luni, dar cu toate acestea, de fiecare data cand este adusa la audieri, arata foarte bine. Secretul ei ar fi acela ca pana si la inchisoare tine dieta, iar pentru ten apeleaza la cremele romanesti aduse de mama ei de acasa.

Udrea este o persoana surprinzatoare si, incredibil de puternica. Celebra blonda este retinuta in dosarul “Gala Bute” de la finele lui februarie, si inafara de coafura, care nu mai este dreapta, ea pare neschimbata.

Mai 1

De altfel, surse din preajma deputatei sustin ca, la puscarie, pe cat este posibil, ea incearca sa isi mentina regimul sanatos la care a apelat acum doi ani si a ajutat-o sa slabeasca peste 12 kilograme. Udrea a si recunoscut atunci in presa ca tine o dieta bazata pe grupa ei de sange, ce a dat rezultate imediate.

“Am mancat alimentele care sunt sanatoase pentru grupa mea de sange. Am trei mese pe zi si doua gustari, mananc o data la trei ore si am mereu ceva verde pe masa. Ca sa slabesc, am combinat doua diete si nu am mancat dupa ora 18:00. Ziua in care aveam voie sa mananc carne, mancam carne recomandata pentru grupa mea de sange. In ziua de fructe, am mancat doar fructe: pere, smochine si prune. La aceasta dieta stricta, am adaugat foarte mult sport”, a explicat deputata in presa, mentionand si faptul ca a reusit sa dea jos 12 kilograme in doar doua luni!!!

Aflata acum la “racoare”, avand parte doar de meniuri saracacioase, pline de calorii, blondina inca se mai mentine pe pozitii si nu consuma decat ce ii aduce mama ei saptamanal. Asa se face ca doamna Udrea ii pune in pachet multe legume, fructe care nu ingrasa, carne la gratar la folie si apa plata in exces, iar politiciana isi mentine cat de cat principiile alimentare. In plus, are si mare noroc ca totul sa se pastreze proaspat, intrucat, comparativ cu alte perioade din arest cand nu se punea problema de asa ceva, ea are parte de frigidere pe hol in care sa isi tina produsele.

Sursă: www.wowbiz.ro