News

Elena Udrea și Adrian Alexandrov, botez pe 20 septembrie! Micuța Eva va avea două perechi de nași

14.09.2019 | 08:38
Elena Udrea a pozat alături de iubitul ei și copil. Sursa foto - facebook

Elena Udrea și Adrian Alexandrov au stabilit toate datele botezului. Astfel, micuța Eva va fi creștinată pe 20 septembrie, chiar în ziua în care împlinește un an de zile. Conform cancan.ro, ceremonia va avea loc la biserica din apropierea locuinței acestora din Corbeanca. La puțin timp după ce fetița va primi taina botezului, fostul ministru al Turismului și partenerul ei de viață își vor chema invitații la o petrecere de zile mari.

Elena Udrea și Adrian Alexandrov, botez pe 20 septembrie!

Cuplul va celebra evenimentul în cadrul unui party ce se va ține în unul dintre restaurantele de fițe din Capitală. A devenit oficial faptul că micuța Eva va avea două perechi de nași. Un cuplu din partea Elenei Udrea și unul din partea lui Adrian Alexandrov. Un alt amănunt interesant este acela că cei doi părinți și-au propus ca petrecerea să fie una restrânsă și să se desfășoare în cea mai mare discreție.

Vă readucem aminte că Elena Udrea s-a întors de curând în țară și a renunțat la statutul de refugiat. “Da, m-am întors în România. Am renunțat de bunăvoie la statutul de refugiat în Costa Rica. Decizia am luat-o imediat după ce am fost eliberată în decembrie, dar au fost cauze obiective pentru care s-a întâmplat abia acum: finalizarea actelor fetiței mele Eva și închiderea procedurii de extrădare. 

Elena Udrea și Adrian Alexandrov, botez pe 20 septembrie! Udrea, Alexandrov și copilul
Elena Udrea s-a întors din Costa Rica în acest an. Sursa foto – facebook

Micuța Eva va avea două perechi de nași

Am ales să cer protecție în Costa Rica în condițiile în care tocmai aflasem că sunt însărcinată iar evoluția în dosarul Gala Bute demonstra că este vorba de o execuție, nu de o judecată corectă, în baza legii. Am vrut astfel să îmi nasc copilul în siguranță, însă știți că am fost arestată când Eva avea 13 zile și doar faptul că Dumnezeu a vrut să o nasc mai devreme a făcut că ea să vină pe lume în libertate.

Dar așa cum am spus mereu, nu mi-am dorit niciodată să trăiesc în altă parte decât în țara mea și am așteptat cu nerăbdare momentul în care să mă pot întoarce.
Vreau să îmi cresc copilul Acasă, să o botez la biserica unde m-am rugat să devin mamă, cu familia mea și cei cu adevărat apropiați mie, alături de noi.
Referitor la procesele pe care încă le am în instanță, cred că mă voi apăra mai bine de aici decât de departe, împotriva abuzurilor care s-au făcut și în cazul meu, a scris Elena Udrea pe Facebook, în 8 iulie.