News

Elevi de la Școala de Poliție din Câmpina, prinși cu 70 de pliculețe de droguri. Prafurile interzise, găsite în camerele din cămin

01.10.2019 | 16:08
Elevi de la Scoala de Politie din Campina prinsi cu 70 de pliculete de droguri Prafurile interzise gasite in camerele din camin
Droguri găsite la un cămin de la Școala de Agenți de Poliție Vasile Lascăr din Câmpina. Sursa foto: româniatv.net
ADVERTISEMENT

Doi elevi de la Școala de Poliție din Câmpina au fost prinși cu nu mai puțin de 70 de pliculețe cu droguri în cămine. Descoperirea a fost făcută astăzi de oamenii legii la unul din căminele unde sunt cazați cei care învață la Școala de Poliție Vasile Lascăr din orașul prahovean. Controlul ar fi fost unul spontan, iar autoritățile au declarat că elevii se află într-o situație incompatibilă.

Descoperire neașteptată la Câmpina: pliculețe cu droguri găsite la un cămin de elevi

Potrivit portalului ziarulincomod.ro scrie că elevii nu mai au voie să studieze în respectiva unitate de învățământ. Cei doi au plecat de la școală în urma raportului negativ pe care au trebuit să îl contrasemneze, recunoscându-și faptele. Legat de acest caz, comunicarea este cel puțin bizară, asta deoarece comisarul șef Ciprian Tureac nu a dorit nici să confirme, nici să infirme informația.

ADVERTISEMENT

Aceștia au ajuns la cămin după ce unul din elevi a fost văzut fumând o țigară contrafăcută artizanal. S-au descoperit astfel, de către cei de la Combaterea Crimei Organizate Prahova, zeci de pliculețe cu ceea ce se presupune a fi substanțe psihoactive, prafuri a căror compoziție nu a fost elucidată.

droguri vasile lascăr
Cei doi elevi nu mai învață la unitatea școlară prahoveană. Sursa foto: Observatorul Prahovean

Comisar-șef: „Elevii s-au retras din școală”

„Școala noastră desfășoară dese activități de control. Azi, în urma unui astfel de control, este adevărat că au fost identificați doi tineri în situația de a nu fi compatibili cu calitatea de elevi. Ei s-au retras din școală, au depus raport și în momentul acesta nu mai au calitatea de elevi”, a declarat comisarul Ciprian Tureac pentru publicația locală.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS